![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Religia se bazeaza pe informatii total subiective prezentate la adapostul autoritatii dogmei. Dogma care nu poate fi discutata, sau contrazisa, ci doar acceptata. E vorba de credinta, nu despre cunoastere. Si de aceea trebuie ca studiile de religie sa nu se tina in scoala, ci in Biserica. Exclusiv pentru cei interesati. Presupun ca pentru tine predarea geocentrismului in scoala reprezinta o educatie de calitate, nu? Pentru ca e "deschisa", si "libera".
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ma gandesc bine, folosind cam tot atata timp si efort cat ti-a luat sa scrii ca, de fapt, nu are rost sa scrii, puteai sa scrii ceva care chiar sa adauge ceva valoros discutiei la care participam. ON-TOPIC, un articol care prezinta destul de bine problema gasiti aici: http://caveatlector.eu/2011/02/probl...giei-in-scoli/ Incercati sa faceti abstractie de faptul ca e scris de un ateu, si incercati sa va concentrati pe ce e scris acolo, nu pe cine a scris.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 12.02.2011 at 18:24:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pe mine nu m-a invatat nimeni niciodata ca pamantul e in centru, nu stiu ce te-au invatat pe tine. si evolutionismul e indoctrinare fiindca te invata sa gandesti numai intr-un anumit fel, sa numai ai libertate, sa nu mai poti sa iti alegi, ci doar sa ti se impuna un "adevar" stabilit de nu stiu cine. Last edited by Ana.Maria.; 12.02.2011 at 18:29:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu generalizati, stiintele au partea lor educativa, nu am nimic personal impotriva lor. "Niste basme scrise" sunt catalogate de dvs., asa ca nu uitati pe ce fel de forum va aflati. Nu trebuie sa fim siliti, asta se traieste. Precum noi credem in Dumnezeu Cuvantul, asa dvs. nu credeti si este strict problema dvs. Citat:
Nu vad de ce copiii mei nu ar face religia in scoala pe motiv sa sunt unii neinteresati, trebuie gasite solutii pentru cei din urma, sunt de acord, dar nu vad de ce ar trebui sa sufere si cei dintai.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
http://videonews.antena3.ro/action/v...ibil-din-Arad/ Din nou, experienta ta de la ora de religie nu e experienta tuturor. Citat:
Educatia religioasa se bazeaza pe impunere, pe de alta parte. Nu exista absolut nici o dovada (in afara Bibliei) ca Isus chiar a facut toate lucrurile care ii sunt atribuite. La fel, evenimente majore din Vechiul Testament (Geneza, Exodul, Potopul) sunt sustinute de zero dovezi. Cam de cate ori crezi ca vei auzi un preot recunoscand asta la ora de religie?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni n-a zis doar asa ai inteles tu.Eu ziceam doar ca nimeni nu sare cu gura ca fac copii tehnici de contraceptie pe cand se gasesc destui care zic ca religia strica copii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt de acord ca nu trebuie sa fim siliti. Atunci de ce se face exact asta in scoala? Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci ne-am intors la potop, dar eu zisesem de big bang, tu zici de geneza, fiecare cu ce-l doare... gandeste un picut logic si imagineaza-ti un peste, in apa, dintr-o data se decide sa iasa pe uscat. ce se intampla? moare. de fapt, logic este ca el nu iese deloc, nu are ce cauta pe uscat, nu poate sa respire, pur si simplu e peste si traieste in apa. dovezi sunt, de exemplu, sunt scene in VT care coincid perfect cu niste hieroglife descoperite in egipt, ambele spun aceeasi intamplare, e descrisa exact la fel. asta e un exemplu. si apoi, cum poti sa spui tu sigur ca nu exista niciun Dumnezeu? cum poti sa fii sigur? cum poti sa impui altcuiva sa creada ca tine? daca exista Dumnezeu? daca e acolo, exact asa cum nici nu-ti imaginezi tu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intrebarea e simpla: acceptam realitatea (copiii fac sex) si incercam sa actionam in consecinta, sau bagam capul in nisip? (nu vorbim despre sex, nu conteaza ca deja fac sex, dar lasa ca dupa 20 de ani de religie in scoli, se vor opri). Si ce se intampla intre timp alegem sa ignoram, ca e mai comod sa cred ca fiica-mea nu ar face asa ceva, decat sa imi asum responsabilitatea de a vorbi cu ea despre asta. Citat:
Orele de educatie sexuala sunt o necesitate in Romania. Si nu o zic eu, ci medicii si psihologii scolari. Copiii astia fac sex oricum, indiferent ca accepti ideea sau nu. Nu zic ca e un lucru bun, zic ca asta e realitatea. Orele de educatie sexuala ar imbunatati sansele de a face treaba asta fara consecinte nedorite. Uite aici un articol relevant: http://www.evz.ro/detalii/stiri/educ...ri-918133.html
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ei pot "merge" pe pamant, folosindu-se de aripioarele modificate si mai mult, pot respira aer, gratie altei adaptari. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|