![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Confesiunea (denominațiunea, biserica) adventistă de ziua a șaptea își are începuturile în sec. XIX. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa inteleg ca nu ati citit niciodata Epistola Soborniceasca a Sfantului Apostol Iacov? "Credinta fara de fapte moarta este" "Ce folos, fratii mei, daca zice cineva ca are credinta, iar fapte nu are? Oare credinta poate sa-l mantuiasca?" (2:14) "Daca un frate sau o sora sunt goi si lipsiti de hrana cea de toate zilele, Si cineva dintre voi le-ar zice: Mergeti in pace! Incalziti-va si va saturati, dar nu le dati cele trebuincioase trupului, care ar fi folosul? Asa si cu credinta: daca nu are fapte, e moarta in ea insasi. Dar va zice cineva: Tu ai credinta, iar eu am fapte; arata-mi credinta ta fara fapte si eu iti voi arata, din faptele mele, credinta mea. Tu crezi ca unul este Dumnezeu? Bine faci; dar si demonii cred si se cutremura. Vrei insa sa intelegi, omule nesocotit, ca credinta fara de fapte moarta este? Avraam, parintele nostru, au nu din fapte s-a indreptat, cand a pus pe Isaac, fiul sau, pe jertfelnic? Vezi ca, credinta lucra impreuna cu faptele lui si din fapte credinta s-a desavarsit? Si s-a implinit Scriptura care zice: "Si a crezut Avraam lui Dumnezeu si i s-a socotit lui ca dreptate" si "a fost numit prieten al lui Dumnezeu". Vedeti dar ca din fapte este indreptat omul, iar nu numai din credinta." (2: 15-22) Mai departe puteti citi singur. Deci credința care nu este unită cu faptele bune nu este mântuitoare; căci și diavolii cred, dar nu fac voia lui Dumnezeu. Citat:
Va intreb ceva, ce se intampla cu cei care au murit pana a aparut aceasta confesiune? Nu credeti in sfinte moste, si cred ca se aplica ideea "urechi aveti si nu auziti, ochi aveti si nu vedeti" In Fecioara Maria credeti?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dacă cred că a existat și că a fost fecioară și sfântă? Da, bineînțeles! |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Credeti ca puteti sa iubiti pe cineva cu adevarat, daca pe maica sa nu o puteti iubi?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Păi judecați și dumneavoastră dacă e corect să fie mântuiți cei ce au făcut alegerea greșită în cunoștință de cauză... Citat:
Dar cine a spus că nu o iubesc? Mentalitatea aceasta ortodoxă e deosebit de păguboasă: dacă cineva nu se închină Sf. Maria înseamnă că o "hulește"! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nici nu e nevoie, mai ales ca inca din Vechiul Testament se vorbea despre cea care "va zdrobi capul sarpelui ademenitor". Dovada inchinarii sta in faptul ca prin ea a venit mantuirea pe pamant. Nu mai are rost sa dau citatele din care reiese clar ca ea este Nascatoare de Dumnezeu. Maica Domnului este mama " Imparatului Imparatilor si a Domnului Domnilor", care sade de-a dreapta tronului ceresc a Fiului Ei. " Sezut-a Imparateasa de-a dreapta Ta, imbracata in haina aurita si prea infrumusetata" " Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau. Si de unde mie aceasta, ca sa vina la mine Maica Domnului meu ? Ca iata, cum veni la urechile mele glasul salutarii tale, pruncul a saltat de bucurie in pantecele meu. Si fericita este aceea care a crezut ca se vor implini cele spuse de la Domnul". Iar Maria inspirata rosteste imn de slavirea lui Dumnezeu: " Mareste sufletul meu pe Domnul, si s-a bucurat duhul meu de Dumnezeu, Mantuitorul meu, Ca a cautat spre smerenia roabei Sale. Ca, iata, de acum ma vor ferici toate neamurile." (Luca 1, 41-48). De atunci au fericit-o toate neamurile spunand lui Iisus: " Fericit este pantecele care te-a purtat si sanii pe care i-ai supt" (11, 27). Sfantul Ioan Apostolul "Si s-a aratat din cer un semn mare: o femeie (Fecioara) invesmantata cu soarele, si luna era sub picioarele ei, pe cap purta cununa din douasprezece stele.." (Apoc. 12, 1). Arhanghelul Gabriel, salutand-o si inchinandu-i-se, zice: " Bucura-te, ceea ce esti plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti intre femei". Iar Ea tulburandu-se de vederea si inchinarea ingerului: " cugeta in sine: Ce fel de inchinaciune poate sa fie aceasta ?" Luca (1: 28-29) Pai nu cunosc exact in ce credeti voi, daca o considerati sau nu Pururea Fecioara.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|