![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu este infinit in sens existential,si deci absolut. Dar este TRASCENDENT deci este DIFERIT DE LUMEA CREATA,DE ACEEA II ESTE CAUZA LUMII.Iar nici spirit,fiindca piatra,planta,animalul nu au autoconstiinta si nici liber-arbitru.
|
|
|||
|
|||
![]()
IN fond ceea ce dorim este FERICIREA,celalalte nivele de bine inferioare sunt doar medii pentru a ne face fericiti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sufletul nu este evident. Nici Dumnezeu nu este evident. De aceea sunt demonstrabile. Ceea ce este evident nu este demonstrabil fiindca este....EVIDENT, adica se percepe in mod inmediat fie prin simturi ,ca in cazul obiectelor, fie prin ratiune in cazul primelor principii.De exemplu nu-mi poti demonstra vazandu-te in fata ca te aflii in fata mea,fiindca te vad,deci esti evident.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista posibilitatea accesarii celei de a patra dimensiuni, care ar explica multe..dar nici asa nu sunt de acord sa batem in cuie o informatie fara sa incercam macar sa o verificam.. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca incepem sa o luam pe aratura. Melissa, nu am timp sa ma lupt cu afirmatiile tale. Incepi iar sa vorbesti inainte de a gandi.
Deci sa inteleg ca Dumnezeu nu are ca duh Sfantul Duh?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar la ce spui mai sus, de unde stii ca in porc nu-i duh? N-ai vazut in filmul Avatar? cred ca mai degraba asa este cum au prezentat ei Last edited by andreicozia; 29.01.2011 at 02:21:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Vaiiiii....ne-am petrecut aici atatea ore si am ajuns de unde am plecat...:-)))..e clar ca suntem varza de obositi...Hai la culcare copii!:-)) PS -Dumnezeu nu are ca duh, DUHUL SFANT! DUMNEZEU ESTE DUH SFANT!Trinitatea (Sf Treime)este formata din Tatal,Fiul si Duhul Sfant.Toate trei PERSOANELE sunt DUMNEZEU! Dar daca tu il citesti pe Iiluminatul ala, nu ai sa intelegi prea curand notiunea asta! Ia-o pe rand!!!Nu le amesteca ca-ti faci un cocteil Molotov in cap si risti sa-ti explodeze la prima atingere! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am vazut filmul.Dar gandesc logic.Cum sa fie Duh Sfant in porc?Atunci ce diferenta ar mai fi intre porc si darurile de la Sfanta Liturghie??????
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A filosofa sau a crede? | Seraphim7 | Generalitati | 38 | 18.07.2024 00:01:30 |
"Crede si nu cerceta!" ??? | moro.d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 03.09.2013 12:29:18 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
Cine nu crede in Dumnezeu | ladyanda | Generalitati | 235 | 14.08.2011 14:08:26 |
Nevoia de a crede | dorinastoica14 | Pocainta | 15 | 21.07.2009 12:41:01 |
|