![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Vaiiiii....ne-am petrecut aici atatea ore si am ajuns de unde am plecat...:-)))..e clar ca suntem varza de obositi...Hai la culcare copii!:-)) PS -Dumnezeu nu are ca duh, DUHUL SFANT! DUMNEZEU ESTE DUH SFANT!Trinitatea (Sf Treime)este formata din Tatal,Fiul si Duhul Sfant.Toate trei PERSOANELE sunt DUMNEZEU! Dar daca tu il citesti pe Iiluminatul ala, nu ai sa intelegi prea curand notiunea asta! Ia-o pe rand!!!Nu le amesteca ca-ti faci un cocteil Molotov in cap si risti sa-ti explodeze la prima atingere! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tatal fiul duhul sfint si Dumnezeu? Daca Dumnezeu este indivizibil, cum poate fi trei? Nu prea are nici o logica...l-am intrebat si pe Fr Ruszka si nu am priceput nimic |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PAAA...(am sa iti raspund,dupa ce dorm) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur Duhul Sfant este considerat o persoana in crestinism? Deoarece daca Duhul Sfant este o persoana, automat si duhul omului ar trebui sa fie o persoana. Dar problema este ca duhul in sine este lipsit de suflet (de constienta de sine) - deci nu poate fi o persoana. Deoarece constienta de sine se gaseste in sufletul omului (FIUL - scanteia din sufletul lui Dumnezeu) si in sufletul lui Dumnezeu (intregul suflet, Dumnezeu TATAL). Deci persoanele ar fi doua dupa parerea mea. Cum ar putea fi duhul care nu are constienta de sine o persoana? Asta ar insemna ca si duhurile mortilor sa fie persoane, ceea ce ar insemna ca spiritismul are dreptate crezand ca vorbeste cu decedatii. Dar spiritismul greseste, ei nu vorbesc cu decedatii, ci cu structura lor informationala (cu mentalul lor care s-a format in timpul vietii - cu duhul lor).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste cartea "Sufletul dupa moarte" a lui Seraphim Rose. Cred ca este cea mai buna carte care trateaza aceasta problema. Este ortodoxa. Si este foarte, foarte interesanta (imi amintesc ca eu nu am dormit o noapte ca nu o puteam lasa din mana) |
|
||||
|
||||
![]()
Pai cu cine vorbesc spiritistii? Nu cu duhuri?
|
|||
|
|||
![]()
Ca si multe alte chestii care NU pot fi verificate, putem presupune doar.
Unii presupun ca si tine, ca vorbesc cu duhurile mortilor ,altii presupun ca mine,ca vorbesc cu ingeri cazuti(capabil de altfel sa dea orice informatie).De ce cred ca e vorba de ingeri cazuti? Pt ca ma uit la "roadele" spiritismului si a celor care il practica. PS-revin mai tarziu,o zi faina tuturor |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Din experienta iti spun ca cei mai aproape oameni de adevar sunt intotdeauna cei mai huliti la prima vedere. Si tot din experienta iti spun ca adevarul in general este ridicol de simplu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A filosofa sau a crede? | Seraphim7 | Generalitati | 38 | 18.07.2024 00:01:30 |
"Crede si nu cerceta!" ??? | moro.d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 03.09.2013 12:29:18 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
Cine nu crede in Dumnezeu | ladyanda | Generalitati | 235 | 14.08.2011 14:08:26 |
Nevoia de a crede | dorinastoica14 | Pocainta | 15 | 21.07.2009 12:41:01 |
|