Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2011, 15:20:00
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Ca in mai toate exista si aici pareri pro si contra, de omul este derutat si nu stie ce sa faca.
Generatiile mai vechi au fost vaccinate si nu ne-am mai intrebat nimeni. Si la gradinita si la scoala si peste tot.
Nu stiu exact pentru sau mai precis imotriva cui am fost vaccinati, pentru ca multe boli le-am facut totusi (alea epidemce, ale copilariei).
La vremea aceea nu se stia despre felurile de hepatite si vaccinurile lor...
A fost mai bine? Sau poate daca s-ar fi facut atunci nu se mai imbolnaveau si nu mai era drama de acum cu hepatitele?
Nu stiam de ele si gata...
De fapt in tara nu s-a stiu de cat de dupa revolutie de existenta acestor tipuri de hepatite, nu stiu in lume...
Si le poarta milioane de oameni...care se casatoresc si fac copii si ce trebuie? Sa se vaccineze o viata intreaga astia?
Daca (te)vaccinezi nu e bine, daca nu si faci/face copilul sau altcineva boala, iar nu e bine si regreti. Si mai boala si altora...
Studiile astea azi asa si maine invers chinuie lumea pur si simplu, pentru ca nu stii ce ai de facut in final.
Si asa este cu toate: alimentatie, facut copii, boli, vaccinuri, medicamente, etc.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI antiecumenism Generalitati 1045 29.03.2024 21:46:14
20 de actiuni negative secundare florin.oltean75 Generalitati 15 11.04.2011 00:19:29
Studentii la teologie-exemple negative printre studenti E_my Preotia (Hirotonia) 32 25.05.2010 13:38:30
Ramanerea in ganduri negative: semn al necredintei Va_iubesc Generalitati 10 25.09.2009 19:06:32