![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca in mai toate exista si aici pareri pro si contra, de omul este derutat si nu stie ce sa faca.
Generatiile mai vechi au fost vaccinate si nu ne-am mai intrebat nimeni. Si la gradinita si la scoala si peste tot. Nu stiu exact pentru sau mai precis imotriva cui am fost vaccinati, pentru ca multe boli le-am facut totusi (alea epidemce, ale copilariei). La vremea aceea nu se stia despre felurile de hepatite si vaccinurile lor... A fost mai bine? Sau poate daca s-ar fi facut atunci nu se mai imbolnaveau si nu mai era drama de acum cu hepatitele? Nu stiam de ele si gata... De fapt in tara nu s-a stiu de cat de dupa revolutie de existenta acestor tipuri de hepatite, nu stiu in lume... Si le poarta milioane de oameni...care se casatoresc si fac copii si ce trebuie? Sa se vaccineze o viata intreaga astia? Daca (te)vaccinezi nu e bine, daca nu si faci/face copilul sau altcineva boala, iar nu e bine si regreti. Si mai boala si altora... Studiile astea azi asa si maine invers chinuie lumea pur si simplu, pentru ca nu stii ce ai de facut in final. Si asa este cu toate: alimentatie, facut copii, boli, vaccinuri, medicamente, etc.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI | antiecumenism | Generalitati | 1045 | 29.03.2024 21:46:14 |
20 de actiuni negative secundare | florin.oltean75 | Generalitati | 15 | 11.04.2011 00:19:29 |
Studentii la teologie-exemple negative printre studenti | E_my | Preotia (Hirotonia) | 32 | 25.05.2010 13:38:30 |
Ramanerea in ganduri negative: semn al necredintei | Va_iubesc | Generalitati | 10 | 25.09.2009 19:06:32 |
|