![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai ca asta a fost tare . Revenind la pustnici mai bine te-ai documenta mai atent. Parca Simion Stalpnicul cand a venit episcopul la el acesta a zis catre episcop: daca nu fac bine acum ma cobor jos!
Pai tu nu citesti Nt si scrierile crestine ca totul se face sub ascultare? Hai sa nu ne certam intreaba si tu pe preoti si nu numai. Citeste! Pai cand lui Papacioc i s-a spus de catre episcop sa vina nu stiu unde imediat a venit! sau tu crezi ca monahii se roaga cum vor ei au zile care daca nu vor nu fac nimic etc etc? Pe bune nu o lua ca un afront dar ceva imi spune ca e ceva neanregula cu tine. Biserica ortodoxa in special se bazeaza pe ascultare. Ca acum lumea a luato razna si copii numai asculta de parinti de oamenii bisericii ca joaca Cunter Strike si alte jocuri violente si nu-i mai intereseaza decat Eul lor asta e partea a doua. Dar pe asta se bazeaza biserica ortodoxa si cea catolica: pe comuniune de familie pe comunitate! Preotul fara enoriasi nu poate oficia slujba iar noi suntem lucratori impreuna cu el... Te rog daca esti ortodox adevarat intreaba si nu te supara pe ce am scris! De aceea sunt si zeci sute mii de biserici neo ca ficare gandeste cum vrea el(Jesus personal). Adica Un Dumnezeu dupa poftele lor! dar sti ca daca pe un bebelus nu-l invata nimeni nimic pe la 5-10 devine un animal care nu mai poate gandi niciodata? Deci fiecare avem nevoie de invatatori! Ei te pot invata sa judeci sa inveti corect! Pai ai vazut tu pe un monah ca respecta sambata zi de odihna ca e el mai cu mot? Sau ca nu se inchina la icoane ca asa vrea el?!? Last edited by bairstow; 21.01.2011 at 19:09:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apropos de Sf. Maria Egipteanca, desi nu avea nici un fel de studiu, nu stia nici sa citeasca, daramite sa fi studiat Biblia la viata ei, totusi ii vorbeste parintelui Zosima cu versete din Biblie invatate direct de la Duhul Sfant ![]() Last edited by Adriana3; 21.01.2011 at 19:37:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte multi, asa cum spui si tu, erau rataciti de-a binelea si degeaba se izolau pentru ca nu ajungeau nicaieri fara Hristos si invataturile sale si deseori daca nu se intorceau in lume "dezamagiti" erau gasiti morti prin diverse vagaune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca ati cazut in derizoriu si acest topic s-a transformat intr-un fel de "Click" si "cancan".
Din cate citesc, de fapt d-na Adriana3 nu cunoaste nimic despre ortodoxie. Cand cineva spune ca in Biblie sunt greseli , deja e departe de tot de ortodoxie. Ca si acei pretinsi preoti ortodocsi din occident. Gandire sectara, ba mai rau, si gandire paparazzica... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana3; 21.01.2011 at 20:38:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Adriana din cate stiu eu Adrian e preot! Iate uita cum mai sare la gat si codana! Adriana din cate stiu eu ai scris mai demult ca biblia are greseli!
Apoi protestantii (codana e protestanta pun mana in foc numai o preotestanta pune astfel de intrebari aiurea) nu cred in faptele lor deoarece cred ca sunt condusi in tot cea ce fac de Dumnezeu! In privinta femeii Nt (Adriana tu spui de Pavel ca gresea in privinta femeilor in biserica ) Nt e categoric. Desigur daca spunem ca Pavel a gresit ... Atunci de ce mai consideri ca Nt nu are greseli daca Pavel a gresit? Eu ma retrag. Cat despre Andrei poate nu am inteles eu ce vrea sa spuna...E o moda in a te spovedii cat mai des dar bine e sa te spovedesti o ndata si bine! Doamne mare e gradina Ta spune ca e ortodoxa (codana) dar vrea sa vada unde se spune ca in biblie se face referire la ortodoxi?carte,capitol si verset. Poate e ortodoxa ca inca nu s-a botezat la neoprotestanti dar deja danseaza cu ei. P.S. as face pariu ca femeia danseaza cu penticostali... Last edited by bairstow; 21.01.2011 at 21:03:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau sa te intreb altfel: Petru a gresit cand s-a lepadat de Hristos? Nu poti sa zici ca nu a gresit, si este trecuta in Biblie greseala lui. Asta nu inseamna ca Biblia contine greseli! Si cand s-a lepadat, inca nu primise Duh Sfant, dar Biblia arata ca a mai gresit si dupa, relateaza aceste greseli. Asta nu inseamna nici ca Biblia este gresita si nici ca Petru nu a fost sfant din cauza ca mai si gresea. Daca ar fi sfinti doar oamenii fara greseala, pai cine ar mai fi sfant avand in vedere ca minte cel care zice ca este fara greseala, dupa spusele Sf. Ap. Pavel? Daca Adrian este preot, pai ferice de el ca este! Sa il binecuvinteze Domnul sa fie un preot bun!! Si inseamna ca dansul stie mai bine ca oricare altul dintre noi ce binecuvantare este sa fie preot si tocmai de aceea, daca are iubire, nu ar trebui sa fie egoist si sa lase si pe altii sa se bucure de aceasta binecuvantare. Sau daca altceva ai vrut sa imi spui cu aceasta remarca, te rog sa imi specifici mai clar. Last edited by Adriana3; 21.01.2011 at 21:17:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|