![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu asta gata. Am inteles ca de fapt aici va place sa va bateti joc de oameni, va face placere chiar. Treaba voastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Kandia,nu e usor sa lupti cu prejudecatile,Adriana lupta si e normal sa ia si bobarnace...
Daca 2000 de ani oamenii nu au inteles ,cum te astepti sa inteleaga acuma ? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu de ce, Kandia, ti se pare si tie o rautate, nu am jucat decat in defensiva, fara atac la persoana ci la ideie. Acum daca i s-a parut ca am insultat-o pe ea si nu ideea, este cu putinta sa-mi cer scuze, dar nu pentru credinta mea ci pentru modul de abordare.
Nu pot apleca urechea la ceva ce contravine credintei ortodoxe. E un forum de discutie si fraza "imboldul celui care cedeaza primul" nu-si are rostul si asta poate fi invocat drept rautate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Car despre noi normal ar fi sa atragem oamenii catre ortodoxie nu sa-i alungam.Sa nu cadem in pacatul de a-L cauta pe Domnul prea mult in Scrieri si prea putin in inimile si faptele nostre. |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa atragem oameni la ortodoxie,dar nu cu bagajul plin de erezii...
Intelege Kandia,ca femei pline de har au fost si vor mai fi,dar hirotonirea este numai a barbatului...asa a randuit Dumnezeu... |
|
||||
|
||||
![]()
In cazul de fata sunt de acord cu Daniel.
Aceste schimbari despre care vorbesti sunt in rau, dar fiecare va raspunde pentru ele. Pacatul in lume s-a inmultit, dar asta nu inseamna ca dreapta credinta ortodoxa trebuie reeditata doar pentru a atrage adepti. Multi chemati, putin alesi. Se pierd pe drum si cei din sanul Bisericii. Nu pot fi maleabila, femeiele nu au de ce sa fie "preoti". Cele care sunt preotese, sotii de preot, au ocazia prin comportament sa dea o invatatura celorlalti, dar atat. Simplu, mintea mea nu poate sa cuprinda asa ceva... nu pot gandi ca ar putea exista asa ceva.
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|