![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Este dumnezeul adventistilor...lucrul asta il vei observa daca intri pe forumurile lor.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am citit si eu putin desprea ea....cica saraca avea pb psihice.A fost casatorita cu un baptist si manca la greu carne de porc.A prezis ca va veni Iisus undeva candva si lucrul acesta nu s.a intamplat,dar tot au ramas adepti. Eu le doresc mantuirea,iertarea pacatelor cu toate ca tot ei zic ca doar 100.000 de mii de oameni se vor mantui.Deci unde ar mai fi libertatea lor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este prima data cand aud de asa ceva: "ei zic ca doar 100.000 de mii de oameni se vor mantui". Pe asta de unde ai scos-o? |
|
|||
|
|||
![]()
I s-au amestecat informațiile. Era vorba despre martorii lui Iehova.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trebuie oricum intrebat pastorul |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|