Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2011, 20:58:01
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Pana la urma cine a fost Hellen White ca sa am incredere ca ce scrie ea acolo e bine?
Este dumnezeul adventistilor...lucrul asta il vei observa daca intri pe forumurile lor.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Vechi 11.01.2011, 21:01:06
blajinul blajinul is offline
Banned

Data înregistrării: 11.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
De ce a scris Pavel, spre exemplu, epostola I Corinteni?...sau o alta epistola?
Cui a adresat Luca Evanghelia si cartea Faptelor?etc...

Fiecare carte a NT a fost scrisa cu UN SCOP si cu UN MOTIV, si adresata cuiva...
Epistola 1 Corinteni (a Sfantului Apostol Pavel) a fost adresata catre biserica din Corint si "cãtre toti cei ce cheamã în vreun loc Numele lui Isus Hristos, Domnul lor si al nostru" (1 Corinteni 1:2).

Sa inteleg ca vrei sa ingradesti Sfanta Scriptura, ca si cum ar fi valabila doar pentru cineva?
Vechi 11.01.2011, 21:05:23
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Este dumnezeul adventistilor...lucrul asta il vei observa daca intri pe forumurile lor.
Stiu Geony am observat...era retorica intrebarea.Asta mi.a intarit mie convingerea ca sunt rataciti saracii.Dar ei sunt fff dedicati religiei lor.....de admirat asta la ei.
Am citit si eu putin desprea ea....cica saraca avea pb psihice.A fost casatorita cu un baptist si manca la greu carne de porc.A prezis ca va veni Iisus undeva candva si lucrul acesta nu s.a intamplat,dar tot au ramas adepti.
Eu le doresc mantuirea,iertarea pacatelor cu toate ca tot ei zic ca doar 100.000 de mii de oameni se vor mantui.Deci unde ar mai fi libertatea lor?
Vechi 11.01.2011, 21:05:58
Banned

Implicit

Citat:
PS. ura NP o simt in fiecare zi, cleveteala, barfa, cuvinte jignitoare...
Despre tine, ce parerea ai, Geony? Cum stai cu ura, cleveteala, barfa, cuvintele jignitoare?
Vechi 11.01.2011, 21:06:56
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Cat timp exista miliardari dincolo de granite care sa plateasca zeciuiala, se mai dau si de gratis...
Miliardari (ortodocși) sunt suficienți între granițele noastre, să vedem ce dau ei gratis...

Citat:
si...stim un caz cu o adventista care era studenta la Cluj si se prostitua pt bani, si impreuna cu prietenul ei si-a transat victima...poate ne spune trice. mai multe, ca-i sora de-a lui de credinta
Dacă tot m-ai provocat, află că "adventista" aceea de fapt nu era adventistă (la vremea cuvenită ziarele au dat și dezmințirea, însă tu ai citit selectiv). Ceea ce tu nu știi, este faptul că prietenul ei era student la teologie ortodoxă... Ooops... informația asta chiar nu aveai de gând să apară aici!
Vechi 11.01.2011, 21:08:54
Banned

Implicit

Citat:
Domnul a randuit ca eu sa locuiesc cu o adventista.
Daca "Domnul a randuit", cu ce scop a facut-o? Ca sa-ti barfesti colega si sa spui lucruri neadevarate despre ea? Ai avea curajul sa-i marturisesti ceea ce ai scris pe forum, despre ea? Te pomenesti ca mai sunteti si prietene.
Vechi 11.01.2011, 21:09:53
Banned

Implicit

Citat:
A fost casatorita cu un baptist si manca la greu carne de porc.A prezis ca va veni Iisus undeva candva si lucrul acesta nu s.a intamplat,dar tot au ramas adepti.
Eu le doresc mantuirea,iertarea pacatelor cu toate ca tot ei zic ca doar 100.000 de mii de oameni se vor mantui.Deci unde ar mai fi libertatea lor?
Oprește-te fato! Dai numai informații false. Îți pierzi toată credibilitatea, căci poate verifica oricine...
Vechi 11.01.2011, 21:13:07
Banned

Implicit

Citat:
Am citit si eu putin desprea ea....cica saraca avea pb psihice.A fost casatorita cu un baptist si manca la greu carne de porc.A prezis ca va veni Iisus undeva candva si lucrul acesta nu s.a intamplat,dar tot au ramas adepti.
Ellen White nu a prezis nici o data calendaristica referitoare la revenirea Domnului Iisus. Unde ai citit despre ea ca ar fi facut astfel de preziceri? Da-mi, te rog, niste referinte exacte.

Citat:
Este prima data cand aud de asa ceva: "ei zic ca doar 100.000 de mii de oameni se vor mantui". Pe asta de unde ai scos-o?
Vechi 11.01.2011, 21:14:31
macsim
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Nu stiu la ce va referiti, vorbiti mai clar. Nu stiu la ce va referiti "sau una sau alta".
"Si noi, crestinii de astazi, ne ghidam dupa legile lui Moise, dupa psalmi, dupa toata Biblia, pentru ca toata inseamna cuvintul Lui Dumnezeu."

"Cei care au initiat sectele s-au ghidat, dupa cum spune sfintul Apostol Pavel, dupa bani (zeciuiala nu apare nicaieri in Noul Testament). "

Din prima afirmatie inteleg ca recunoasteti valabilitatea intregii biblii. Din a doua, ca nu recunoasteti zeciuiala, pentru ca nu face parte din NT ... Pai, sau recunoasteti toata biblia, sau numai o parte din ea ...

De aceea am spus sau una sau alta ... nu pot fi amandoua adevarate ...
Vechi 11.01.2011, 21:16:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de blajinul Vezi mesajul
Este prima data cand aud de asa ceva: "ei zic ca doar 100.000 de mii de oameni se vor mantui". Pe asta de unde ai scos-o?
I s-au amestecat informațiile. Era vorba despre martorii lui Iehova.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38