![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Este dumnezeul adventistilor...lucrul asta il vei observa daca intri pe forumurile lor.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa inteleg ca vrei sa ingradesti Sfanta Scriptura, ca si cum ar fi valabila doar pentru cineva? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am citit si eu putin desprea ea....cica saraca avea pb psihice.A fost casatorita cu un baptist si manca la greu carne de porc.A prezis ca va veni Iisus undeva candva si lucrul acesta nu s.a intamplat,dar tot au ramas adepti. Eu le doresc mantuirea,iertarea pacatelor cu toate ca tot ei zic ca doar 100.000 de mii de oameni se vor mantui.Deci unde ar mai fi libertatea lor? |
|
|||
|
|||
![]()
Despre tine, ce parerea ai, Geony? Cum stai cu ura, cleveteala, barfa, cuvintele jignitoare?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă tot m-ai provocat, află că "adventista" aceea de fapt nu era adventistă (la vremea cuvenită ziarele au dat și dezmințirea, însă tu ai citit selectiv). Ceea ce tu nu știi, este faptul că prietenul ei era student la teologie ortodoxă... Ooops... informația asta chiar nu aveai de gând să apară aici! |
|
|||
|
|||
![]()
Daca "Domnul a randuit", cu ce scop a facut-o? Ca sa-ti barfesti colega si sa spui lucruri neadevarate despre ea? Ai avea curajul sa-i marturisesti ceea ce ai scris pe forum, despre ea? Te pomenesti ca mai sunteti si prietene.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este prima data cand aud de asa ceva: "ei zic ca doar 100.000 de mii de oameni se vor mantui". Pe asta de unde ai scos-o? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cei care au initiat sectele s-au ghidat, dupa cum spune sfintul Apostol Pavel, dupa bani (zeciuiala nu apare nicaieri in Noul Testament). " Din prima afirmatie inteleg ca recunoasteti valabilitatea intregii biblii. Din a doua, ca nu recunoasteti zeciuiala, pentru ca nu face parte din NT ... Pai, sau recunoasteti toata biblia, sau numai o parte din ea ... De aceea am spus sau una sau alta ... nu pot fi amandoua adevarate ... |
|
|||
|
|||
![]()
I s-au amestecat informațiile. Era vorba despre martorii lui Iehova.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|