![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, acesta este Dumnezeul pe care eu l-am intalnit in Cuvantul Sau ... Nu stiu cum arata acela pe care tu Il cunosti ... Incearca, macar pentru o zi, sa-ti inchipui ca nu este de loc vorba despre tine ci doar despre Dumnezeu ... Ca lumea asta este pentru a-L sluji pe El, nu pentru ca El sa ne slujeasca ... Ca Isus a murit pentru ca Slava Tatalui sa fie revelata, nu pentru intemeierea unei biserici ... Probabil ca avem nevoie de o schimbare majora de paradigma ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Noi nu fortam mana lui D-zeu, ci o lasam sa se faca simtita...pe cand NP (spre exemplu) se mantuiesc pe banda rulanta.... Fapte 20, 28. Drept aceea, luați aminte de voi înșivă și de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstrați Biserica lui Dumnezeu, pe care a câștigat-o cu însuși sângele Său.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeul meu arata asa cum a aratat la toti crestinii care au facut parte din Biserica din care fac parte, in urma cu 500, 1000 , 1500 sau aproape 2000 de ani.
Al meu arata asa cum s-a dezvaluit inca de la intemeierea lumii ... "Iar Eu și Tatăl Meu una suntem. " -Ioan 10:30 Si, precum dintodeauna ... nimeni si nimic nu l-a putut confisca ... nici macar poporul ales ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|