![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
da, scrie, in Fapte, insa numai cu o singura ocazie.
|
|
|||
|
|||
![]()
De fapt sunt două ocazii (în două capitole diferite) și ambele se referă la o hotărâre a Sinodului. Eu știam că ortodocșii respectă hotărârile sinoadelor.
Am însă o nelămurire: de unde extrageți principiul acesta că dacă o poruncă apare doar o singură dată, nu trebuie respectată? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de ce scrii cu rautate? cine a spus ce zici tu mai sus? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a spus, doar a sugerat. Și observ o confirmare în postarea ta. Există sau nu un asemenea principiu? Mă gândesc că or mai fi și alte porunci amintite doar o dată, acelea trebuie sau nu respectate?
|
|
|||
|
|||
![]()
evident ca trebuie respectate !
|
|
|||
|
|||
![]()
"confirmarea" este doar in mintea ta !
|
|
|||
|
|||
![]()
M-aș bucura sincer să fie așa, drept urmare spun un AMIN! mare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sangele nu trebuie mancat ci scurs pe pamant, in semn de respect pentru viata. Dar asta nu inseamna ca nu mancam sange, tot il mancam, fiind cel din carne, care nu s-a scurs din vene si artere. Iar carnea de porc nu are nimic necurat, ea poate fi mancata fara probleme. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|