![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
trice ai inceput anul prost tot cu tepusa aia a ta boanta de atita intepat sau ti-a lasat-o penticostalul si pe a lui si atuncea cind cu una, cind cu alta.ai putea sa mai fi si tu ingaduitor ca nu toti sunt sclipiciosi la minte ca tine.mira-te ce om.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt hormoni,este vorba de un exces de adrenalina,din cate stiu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce să fac frate, dacă deschideți topice din astea? Găsiți și subiecte mai plăcute gâdilirii urechilor domniilor voastre. Încercați însă pe la "secte", ori pe la "generalități", că în rest ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Creier, hormoni, frică, stres etc.,oare, mai ce...
![]() ![]() Nu mai miră nimic, de fapt, unii stau la masă cu ei. Doamne iartă-mă!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
bai trice te rog specifica este traditia populara,si sf. traditie,concret la care faci referire ca sa vorbim romaneste
|
|
|||
|
|||
![]()
"Băi" domnule, atâta vreme cât nici autoritatea supremă a bisericii locale (preotul paroh) nu mai știe linia de demarcație între ele, greu lucru îmi ceri! Numaidecât o să-mi ceri detalii, îți ofer unul singur (că se încadrează cât de cât în topic): botezul... cailor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ce zici de puii cei vineti de se mai vad uneori prin magazine.asa ceva nu as minca nici batut.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|