Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2011, 20:32:08
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
niciun adventist nu consuma carne?

ma dezamagesti ... te ascunzi dupa cires
În niciun caz carne de porc, cum sugerai în postarea anterioară. Că parcă era vorba de carne de porc și mai ales de sânge ca aliment. Dar se pare că aspectul acesta ți-a scăpat din pricina... cireșului.
Vechi 10.01.2011, 20:32:24
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Scrie și prin Noul Testament, dar românul ortodox respectă mai mult Tradiția decât Scriptura.
trice ai inceput anul prost tot cu tepusa aia a ta boanta de atita intepat sau ti-a lasat-o penticostalul si pe a lui si atuncea cind cu una, cind cu alta.ai putea sa mai fi si tu ingaduitor ca nu toti sunt sclipiciosi la minte ca tine.mira-te ce om.
Vechi 10.01.2011, 20:33:56
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Hormonii fricii? Nu am auzit de acesti hormoni, insa stiu cu certitudine ca orice carne mananci, daca sangele nu este scos din ea, atunci nu mai este chiar asa sanatoasa
Nu sunt hormoni,este vorba de un exces de adrenalina,din cate stiu.
Vechi 10.01.2011, 20:37:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
trice ai inceput anul prost tot cu tepusa aia a ta boanta de atita intepat sau ti-a lasat-o penticostalul si pe a lui si atuncea cind cu una, cind cu alta.ai putea sa mai fi si tu ingaduitor ca nu toti sunt sclipiciosi la minte ca tine.mira-te ce om.
Multă imaginație mai generează "țepușa" ceea...
Ce să fac frate, dacă deschideți topice din astea? Găsiți și subiecte mai plăcute gâdilirii urechilor domniilor voastre. Încercați însă pe la "secte", ori pe la "generalități", că în rest n-am voie să intru... dau în țepușa adminului.
Vechi 10.01.2011, 20:38:13
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Creier, hormoni, frică, stres etc.,oare, mai ce...? Hai să dăm mână cu mână, într-o pașnică horă porcină și să ne înfrățim cu porcii.
Nu mai miră nimic, de fapt, unii stau la masă cu ei.
Doamne iartă-mă!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Vechi 10.01.2011, 20:41:30
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Cu plăcere.

Păi uite că are legătură și cu acel citat, acum observ. În această privință Tradiția se abate de la Scriptură și încă binișor de tot...
bai trice te rog specifica este traditia populara,si sf. traditie,concret la care faci referire ca sa vorbim romaneste
Vechi 10.01.2011, 20:49:18
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
bai trice te rog specifica este traditia populara,si sf. traditie,concret la care faci referire ca sa vorbim romaneste
"Băi" domnule, atâta vreme cât nici autoritatea supremă a bisericii locale (preotul paroh) nu mai știe linia de demarcație între ele, greu lucru îmi ceri! Numaidecât o să-mi ceri detalii, îți ofer unul singur (că se încadrează cât de cât în topic): botezul... cailor.
Vechi 10.01.2011, 20:52:39
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
"Băi" domnule, atâta vreme cât nici autoritatea supremă a bisericii locale (preotul paroh) nu mai știe linia de demarcație între ele, greu lucru îmi ceri! Numaidecât o să-mi ceri detalii, îți ofer unul singur (că se încadrează cât de cât în topic): botezul... cailor.
Nu fi rău, nu cred să existe vreun preot ortodox care să nu fie capabil să facă distincția între tradiție populară și sfânta tradiție (care, de altfel, împreună cu Sf. Scriptură, scrierile Sfinților Părinți formează un tot unitar). (De fapt, orice creștin ortodox cred că poate să traseze linia de demarcație între cele două...)
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Vechi 10.01.2011, 20:52:44
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Eu vad ca Sfintii Apostoli zic acolo "sa se fereasca de sange" foarte probabil in primul sens s-or fi referind sa se fereasca oamenii de a varsa sangele altor oameni adica si de a te lua la bataie cu altcineva.Poate zice si a se feri oamenii sa manance sange crud de la animale.
Oricum e foarte periculos sa mananci sange crud de animale,poti sa iei foarte multe boli asa.
La romani carne se mananca fripta (traditional),sangeretele nu are sange crud ca e afumat /fiert si acolo sunt peste 100 de grade.
Asa ca daca mananci sangerete,nu mananci sange crud.
nu pot sa fiu de acord cu tine,nu cauta suport la faptul ca unii manica singe,nu ai dreptul sa maninci nici singerat de ce vinatori puscatura[locul pe unde au intrat alicele]o arunca.in caz de supravietuire nu se mai pune problema atuncia de la tintari si pina la elefanti tot ce prinzi.deocamdata nu e cazul.
Vechi 10.01.2011, 20:55:50
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
De parcă carnea din supermarketuri nu provine de la animale tăiate
ce zici de puii cei vineti de se mai vad uneori prin magazine.asa ceva nu as minca nici batut.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul mihailt Generalitati 26 13.03.2010 23:01:16
A omori sau a fii omorat ? elenavioletacocos Generalitati 3 09.10.2009 15:48:08
De ce a fost omorat Cain? Iustin Din Vechiul Testament 14 12.01.2009 20:41:20