![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
De parcă carnea din supermarketuri nu provine de la animale tăiate
|
|
|
|||
|
|||
|
ce zici de puii cei vineti de se mai vad uneori prin magazine.asa ceva nu as minca nici batut.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sincer, dar alții din magazin îi mănânci? Eu nu.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
am obiceiul la cei crescuti acasa dar uneori mai scap si la de cei cu euri pacatele ma mina, da tre sa arate bine altfel ba [stiu ca-i toxic]da e precum pacatul.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si puii taiati la tara,se vor invineti in cateva zile daca tot amani prepararea lor;eu una nu am mai vazut pui vineti de foarte mult timp,asa ca nu stiu la ce va referiti... Fireste,nu as manca pui vineti din magazine,dar oare altceva magazinele nu mai au de oferit?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 14.03.2010 00:01:16 |
| A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 16:48:08 |
| De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 21:41:20 |
|
|