![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
"Ci să le scriem să se ferească de întinările idolilor și de desfrâu și de (animale) sugrumate și de sânge." (Fapte 15,20)
"Cât despre păgânii care au crezut, noi le-am trimis o scrisoare, hotărându-le să se ferească de ceea ce este jertfit idolilor și de sânge și de (animal) sugrumat și de desfrâu." (Fapte 21,25) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar când am întrebat ce legătură are sângele cu citatul, mă refeream la acest citat Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cu plăcere.
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Când a spus Tradiția să mâncăm sânge?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acum voi fi rău de voi replica "dar când a spus să nu mâncăm?"
Mai pe la începutul topicului cam asta se afirma că tradiția la români e cu porcul de Sf. Ignat și cu sângeretele. Acum n-aș putea preciza dacă Sf. Ignat e un sfânt ortodox, ori sângeretele e doar o reminiscență păgână... voi știți mai bine. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu se întâlnesc și se respectă la aceiași creștini? Ar trebui să le amintiți acest lucru respectivilor, nu mie.
|
|
|
|||
|
|||
|
bai trice te rog specifica este traditia populara,si sf. traditie,concret la care faci referire ca sa vorbim romaneste
|
|
|
|||
|
|||
|
"Băi" domnule, atâta vreme cât nici autoritatea supremă a bisericii locale (preotul paroh) nu mai știe linia de demarcație între ele, greu lucru îmi ceri! Numaidecât o să-mi ceri detalii, îți ofer unul singur (că se încadrează cât de cât în topic): botezul... cailor.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 14.03.2010 00:01:16 |
| A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 16:48:08 |
| De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 21:41:20 |
|
|