Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2010, 18:05:43
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce este curios cu acest domn Pavel Corut( cu care nici eu nu sunt de acord) este ca in aceste emisiuni nici un Teolog nu-l poate combate si aduce argumente impotriva celor spuse de dinsul prin dovezi clare PENTRU TOATA LUMEA, nu numai pentru cei care cred si nu cerceteaza.
Cred ca in asta consta popularitatea lui.
Sunt invitati tot felul de profesori de teologie si preoti cu renume si practic nu-l pot combate in absolut nici o judecata de a dinsului. Mai rau este faptul ca acesti invitati incep sa se enerveze si termina prin a deveni isterici, iar prin aceasta atitudine nu poti cistiga o asemenea dezbatere si chiar poti dauna foarte mult credintei

Oare asa sa fie, Totul sa tina numai de simtirea omului in inima? si in a crede fara a cerceta?
Cine are raspuns la aceste dileme il va putea confrunta eficient si mai ales OBIECTIV.

Oare poate cineva de aici, intr-o dezbatere cu Corut sa aduca argumente clare fara sa cada in subiectivism?

Sunt foarte curios sa aflu aceste argumente
Eu nu m-am uitat la emisiunile cu Corut, dar nu cred ca e nevoie ca un teolog sa-i dea raspunsuri, si un licean poate sa-i raspunda. Dar el nu doreste raspunsuri, pentru ca el probabil crede ca le stie pe toate si numai daca il lumineaza Dumnezeu va dori sa afle adevarul.
Probabil cei invitati sunt iritati de blasfemiile sale, asa cum un om bland, ca Sfantul Nicolae i-a tras o palma lui Arie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scrisoare deschisă pentru predarea Religiei în școli laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 10 14.10.2012 02:42:05
Pavel Corut si ofensele aduse crestinismului VivatAcademia Intrebari utilizatori 6 23.11.2010 00:46:08
Scrisoare Deschisa C.tin Resurse ortodoxe on-line 2 23.11.2008 19:10:54