Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2010, 21:23:27
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Domnule, nu faceti greseala de a categorisi productiile lui Pavel Corut drept "argumente", doar pentru ca se intampla sa fie exprimate in forma cuvintelor legate in propozitii si fraze, si nu faceti greseala de a crede ca ceea ce doreste Pavel Corut este o "dezbatere".

Elucubratiile lui Corut nu sunt "argumente".

E plin internetul de argumente formulate de atei sau de musulmani sau de budhisti care, desi nu cred in Isus Cristos, au cel putin deschiderea intelectuala de a cauta raspunsuri unor intrebari si de a dori o dezbatere cu final constructiv. Pavel Corut nu face parte dintre acestia.
Domnule, nu stiu de ce, dar transmiteti sentimentul ca incercati sa viriti un pumn in gura celor care vor sa participe la o dezbatere a acestor argumente, asa cum se prezinta ele si indiferent de cine le prezinta cu sau fara doctorat. Este oare o asa de mare blasfemie sa ceri un lucru asa de marunt si neinsemnat ca aceasta simpla lamurire ale unor dovezi.

De ce oare sariti in sus de un cot , enervat la culme ca domnul corut este inadecvat acestor dezbateri. De ce oare dat deja sentinte de cine are dreptul sa dezbata si cine nu?

Atitudinea aceasta eliminatorie pare a fi mai degraba o conspiratie a celor care cred orbeste, decit ceva clar frumos, pur, adevarat, sensibil, explicabil si care nu prezinta nici o dificultate de promovare in rindul maselor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scrisoare deschisă pentru predarea Religiei în școli laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 10 14.10.2012 02:42:05
Pavel Corut si ofensele aduse crestinismului VivatAcademia Intrebari utilizatori 6 23.11.2010 00:46:08
Scrisoare Deschisa C.tin Resurse ortodoxe on-line 2 23.11.2008 19:10:54