Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Domnule, nu faceti greseala de a categorisi productiile lui Pavel Corut drept "argumente", doar pentru ca se intampla sa fie exprimate in forma cuvintelor legate in propozitii si fraze, si nu faceti greseala de a crede ca ceea ce doreste Pavel Corut este o "dezbatere".
Elucubratiile lui Corut nu sunt "argumente".
E plin internetul de argumente formulate de atei sau de musulmani sau de budhisti care, desi nu cred in Isus Cristos, au cel putin deschiderea intelectuala de a cauta raspunsuri unor intrebari si de a dori o dezbatere cu final constructiv. Pavel Corut nu face parte dintre acestia.
|
Domnule, nu stiu de ce, dar transmiteti sentimentul ca incercati sa viriti un pumn in gura celor care vor sa participe la o dezbatere a acestor argumente, asa cum se prezinta ele si indiferent de cine le prezinta cu sau fara doctorat. Este oare o asa de mare blasfemie sa ceri un lucru asa de marunt si neinsemnat ca aceasta simpla lamurire ale unor dovezi.
De ce oare sariti in sus de un cot , enervat la culme ca domnul corut este inadecvat acestor dezbateri. De ce oare dat deja sentinte de cine are dreptul sa dezbata si cine nu?
Atitudinea aceasta eliminatorie pare a fi mai degraba o conspiratie a celor care cred orbeste, decit ceva clar frumos, pur, adevarat, sensibil, explicabil si care nu prezinta nici o dificultate de promovare in rindul maselor.