![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Ati dori o lege care sa interzica publicitatatea pentru vrajitorie, magie in Romania? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 92,50% |
Nu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 7,50% |
Votători: 40. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mi se pare un lucru bun ca au interzis publicitatea acestor "chesti" ca sa le zic asa,si apropo am si eu o curiozitate vaga,acesta e un forum pe care ...incercam... sa ne intelegem s-au sa ne certam?
Last edited by cristi_tamas; 08.10.2010 at 22:34:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar trebui neapărat ca adminul să angajeze mai mulți moderatori. Neapărat! Poate atunci vom scăpa de discuțiile ăstea prostești.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Monstrii,Vrajitori | vidoveczandrei | Vrajitoria | 23 | 01.11.2010 08:17:47 |
Biserica “Sfantul Nicolae” din Bari daruita crestinilor ortodocsi rusi | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 07.02.2009 14:27:01 |
"Taria noastra e subminata de vrajitori" | vichy | Vrajitoria | 2 | 26.07.2008 22:26:11 |
|