Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Ati dori o lege care sa interzica publicitatatea pentru vrajitorie, magie in Romania?
Da 37 92,50%
Nu 3 7,50%
Votători: 40. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2010, 13:10:03
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Deputații ruși interzic publicitatea pentru vrăjitori

http://www.romanialibera.ro/actualit...ri-201707.html

Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, a adoptat, miercuri, în primă lectură, un proiect de lege prin care ar urma să se interzică publicitatea pentru serviciile oculte și vindecători, frecvent întâlnită în presa rusă, relatează portalul rusbalt.ru, citat de Agerpres.

Actul normativ prevede interzicerea publicității la descântece, farmece și magie. Deputații au votat în unanimitate amendamentele aduse legislației privind publicitatea, justificând că vindecătorii aduc 'un prejudiciu moral și fizic cetățenilor și unul economic statului'.

'Publicitatea care se adresează publicului larg le permite șarlatanilor să-și atragă un număr mare de clienți fără să le pese de garanții', se arată în proiectul de lege.
'Tratarea tumorilor sau a SIDA cu ajutorul infuziilor sau a compreselor este o crimă', a argumentat deputata Tatiana Iakovleva, membră a comisiei pentru sănătate din forul legislativ rus.
În Rusia activează aproape 800.000 de vraci, având o cifră de afaceri de două miliarde de dolari pe an, și doar 620.000 de medici
licențiați, a relatat deputata. Potrivit unui sondaj de opinie, un rus din cinci apelează la asemenea servicii.

http://ziarero.antena3.ro/articol.php?id=1286315731
Pai foarte bine le fac .Nu poti sa fi si cu Dumnezeu si cu cel Rau .
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 13:21:21
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Era vorba de respectul formal față de credința celor pe al cărui forum ai intrat. Popi e o denumire lipsită de respect. Nu-ți trebuie multă mintă ca să înțelegi asta.
Popi e o denumire din popor. Ce vina am au ca popii nu sunt respectati de credinciosi? Ti-am mai spus si-ti repet pana intelegi. Era o alegere fonetica.
Citat:
Iar treaba cu respectul se câștigă e o prostie din folclorul de cartier. Nu dă nimeni doi bani pe ce respecți tu, lumea s-a convins că ești un golănaș fără cultură, fără bun simț și cu câteva idei stupide repetate la infinit.
Nu cred ca esti atent la ce postezi. Tocmai ai dat doi bani (de fapt ai tastat nitel) pe ce respect eu. Chiar tu, desi spui ca nimeni.

Citat:
Când ai idei fixe vezi lucrurile deformat. Nu postările mele erau aberante, problema era la tine. Și cum ți-am spus, nu pretind respect față de mine ci doar comportament politicos. Asta dacă vrei să purtăm un dialog. Carențele tale intelectuale și de educație te privesc. Ce pot să-ți zic e că un om cu coloană vertebrală, care are caracter, arată politețe când intră într-o casă străină. Așa aș face și eu dacă aș intra pe forumul ateilor, chit că mă adresez unor obsedați sexual cu limbaj vulgar.
Spuneam ca ai avut postari aberante dpdv stiintific si ai avut. Amenintari ai postat chiar in acest mesaj. Sa ti le arat eu sau le identifici singur? Daca ai dificultati, imagineaza-ti ca mesajul tau e scris de un ateu le adresa unui crestin. Jigniri ai ai postat chiar in acest mesaj. Sa ti le arat eu sau le identifici singur? Daca ai dificultati, imagineaza-ti ca mesajul tau e scris de un ateu le adresa unui crestin. (Ti-am zis ca-ti repet pana intelegi)
Cateva mesaje mai sus ai pretins respect, acum spui ca nu. Cu toate astea cica eu am idei fixe si vad lucrurile deformat, Incredibil cat de bine ti se potrivesc chiar tie afirmatiile pe care le faci.

Citat:
Conformează-te unui schimb de idei civilizat, altfel vei primi report la fiecare abatere. Ceea ce faci tu prin astfel de exprimări sunt provocări, trolling, nu schimb de idei. Și totodată o formă de delir verbal. Inorog măcar exprima niște idei, e drept că în mod cam dur.
Eu totusi n-am sa te parasc la admin pentru abaterile tale. Vezi mai sus ce am scris, n-are rost sa repet. Sper!

Citat:
În concluzie, caută să ai o contribuție constructivă la acest forum și încearcă să pricepi că intervențiile tale sunt la un nivel de grădiniță de cele mai multe ori, motiv pentru care nici nu prea te mai bagă lumea în seamă.
Iti multumesc ca nu ma lasi sa vorbesc singur. Esti cel mai de treaba crestin de pe forum!

Totusi, daca dupa tine, a purta un dialog civilizat se bazeaza pe logica "trebuie sa crezi in Dumnezeu, impotriva oricarei evidente" (da stiu e un citat vechi de cateva zile), atunci cu siguranta nu vom putea avea un dialog civilizat in acest sens.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 13:23:07
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihele_m Vezi mesajul
Pai foarte bine le fac .Nu poti sa fi si cu Dumnezeu si cu cel Rau .
Scuze, dar D-zeu ti se pare bun? Poate n-ai citit Biblia! Mesajul tau poate crea putina confuzie si de aceea cred ca ar trebui sa ne lamuresti.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 13:28:24
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Scuze, dar D-zeu ti se pare bun? Poate n-ai citit Biblia! Mesajul tau poate crea putina confuzie si de aceea cred ca ar trebui sa ne lamuresti.
Dumnezeu este mai presus de bunatate, El este izvorul bunatatii!

Hristos Iisus "toate le-a făcut bine: pe surzi îi face să audă și pe muți să vorbească. " Marcu 7,37
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 13:32:07
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Tot la mentalitati de ev mediu am ramas ...
Medicina naturista este o realitate demonstrata stiintific care nu are nimic de a face cu magia.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 13:39:01
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
...Sa fim seriosi, chiar credeti ca fenomenul va fi starpit?
Vrajitoare au existat si inainte de aparitia anunturilor de mica publicitate, lipsa unui ziar sau site in care sa-si publice serviciile nu le-a impiedicat sa-si desfasoare sarlataniile.
Bineiteles ca interzicerea publicitatii nu interzice libertatea practicilor ci doar le ingradeste.
Multi oameni au vietile distruse datorita vrajitorilor si a celor ce practica magia, invocand demonii.

Sa nu uitam ca multe din minunile Domnului Iisus Hristos a fost vindecarea oamenilor posedati de demoni. Asemenea si Sfintii Apostoli si urmasii lor Episcopii si Preotii au primit putere de la Hristos Iisus sa "dezlege si sa lege" (Matei 16,19)... evident este vorba de dezlegarea oamenilor legati de demoni si legarea demonilor si a celor ce le slujesc si fac voia lor.

Last edited by Eugen7; 08.10.2010 at 14:47:01.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 21:01:50
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Popi e o denumire din popor. Ce vina am au ca popii nu sunt respectati de credinciosi? Ti-am mai spus si-ti repet pana intelegi. Era o alegere fonetica.
Tu trebuie să arăți respect, punct. E chiar așa greu să înțelegi?

Citat:
Nu cred ca esti atent la ce postezi. Tocmai ai dat doi bani (de fapt ai tastat nitel) pe ce respect eu. Chiar tu, desi spui ca nimeni.
Una e să arăți respect alta e să respecți în forul tău interior.

Citat:
Spuneam ca ai avut
postari aberante dpdv stiintific si ai avut. Amenintari ai postat chiar in acest mesaj. Sa ti le arat eu sau le identifici singur? Daca ai dificultati, imagineaza-ti ca mesajul tau e scris de un ateu le adresa unui crestin. Jigniri ai ai postat chiar in acest mesaj. Sa ti le arat eu sau le identifici singur? Daca ai dificultati, imagineaza-ti ca mesajul tau e scris de un ateu le adresa unui crestin. (Ti-am zis ca-ti repet pana intelegi)
Ești un mincinos ordinar cu aberațiile ăstea despre care tot aduci vorba. Ce aberație, dă exemplu de una.
...
Dacă mesajul scris de ateu e pe un forum al ateilor nu e nelalocul lui.

Citat:
Eu totusi n-am sa te parasc la admin pentru abaterile tale. Vezi mai sus ce am scris, n-are rost sa repet. Sper!
Eu o să te raportez dacă te mai comporți aiurea, ca să epurăm forumul de comportamentul de cartier.

Citat:
Iti multumesc ca nu ma lasi sa vorbesc singur. Esti cel mai de treaba crestin de pe forum!

Totusi, daca dupa tine, a purta un dialog civilizat se bazeaza pe logica "trebuie sa crezi in Dumnezeu, impotriva oricarei evidente" (da stiu e un citat vechi de cateva zile), atunci cu siguranta nu vom putea avea un dialog civilizat in acest sens.
Bați câmpii. Poți să fii ateu sau alt fel de eretic și să ai un comportament decent. Pot să dau exemple dacă vrei. Era un ateu din Piatra Neamț acum câteva săptămâni (nu-i mai rețin numele), căruia nu puteam să-i reproșez ceva, arăta o politețe reală, nu amestecată cu miștocăreală stupidă ca tine.

Last edited by Traditie1; 08.10.2010 at 21:14:38.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 22:29:25
cristi_tamas's Avatar
cristi_tamas cristi_tamas is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: Cetatele
Implicit

Mi se pare un lucru bun ca au interzis publicitatea acestor "chesti" ca sa le zic asa,si apropo am si eu o curiozitate vaga,acesta e un forum pe care ...incercam... sa ne intelegem s-au sa ne certam?

Last edited by cristi_tamas; 08.10.2010 at 22:34:47.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 23:22:24
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristi_tamas Vezi mesajul
Mi se pare un lucru bun ca au interzis publicitatea acestor "chesti" ca sa le zic asa,si apropo am si eu o curiozitate vaga,acesta e un forum pe care ...incercam... sa ne intelegem s-au sa ne certam?
Atâta timp cât pe forum stau măscărici și publică prostii nu putem să vorbim pe un ton prea pașnic. Și nici nu putem să-i ignorăm sau să-i lăsăm să arunce cu elucubrații.

Ar trebui neapărat ca adminul s㠄angajeze” mai mulți moderatori. Neapărat!
Poate atunci vom scăpa de discuțiile ăstea prostești.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 23:53:05
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Wink ...sau poate ca ar trebui inchis tot forumul

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Atâta timp cât pe forum stau măscărici și publică prostii nu putem să vorbim pe un ton prea pașnic. Și nici nu putem să-i ignorăm sau să-i lăsăm să arunce cu elucubrații.

Ar trebui neapărat ca adminul s㠄angajeze” mai mulți moderatori. Neapărat!
Poate atunci vom scăpa de discuțiile ăstea prostești.
...sau poate ca ar trebui ca adminul sa inchida forumul definitiv, sa-l desfiinteze.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Monstrii,Vrajitori vidoveczandrei Vrajitoria 23 01.11.2010 08:17:47
Biserica “Sfantul Nicolae” din Bari daruita crestinilor ortodocsi rusi Anca-Miha Stiri, actualitati, anunturi 2 07.02.2009 14:27:01
"Taria noastra e subminata de vrajitori" vichy Vrajitoria 2 26.07.2008 22:26:11