Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 08:23:32
cristian67
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Am fost mereu prietena copilului meu, i-am vorbit despre cele bune indemnandu-l sa le urmeze, i-am vorbit si despre aspectele negative, indemnandu-l sa nu le urmeze-explicandu-i de ce este bine si de ce nu este bine . Dar un copil are neaparat nevoie si de autoritatea tatalui .E o chestiune de mare finete- lucrezi cu omul, de asemenea, desi a avut libertate, un control subtil a existat permanent.O prea mare incredere poate avea consecinte dintre cele mai neplacute. L-am invatat sa stie ce este greul, ce inseamna unitatea in familie,respectul,indatorirea fiecarui membru.De mic a fost prezent in Biserica.Copilul ia exemplul parintilor,al colegilor din grupul de joaca,de prieteni.Intotdeauna trebuie sa ne gandim ce lasam in urma, cine ne va pomeni- vom da seama in fata lui Dumnezeu.
Foarte corect spus,Rodica,si felicitari pentru ceea ce ai reusit.Doamne ajuta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Limbul copiilor Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 28 21.08.2012 10:22:12
spovedania copiilor mirelat Pocainta 35 29.03.2012 01:16:25
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) mirela1990 Umanitare 0 11.12.2010 23:27:05
Carte - Efectele televiziunii asupra mintii umane si despre cresterea copiilor in lum Ioan_Ciobota Generalitati 3 22.10.2008 19:22:50