Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2010, 16:38:28
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Este intradevar o arta sa-ti cresti copiii .E mult de spus- implicare si responsabilitate- greu, dar nu imposibil.Acum pot sa spun- si sper sa nu ma grabesc facand-o:am reusit , dar numai cu ajutorul lui Dumnezeu.
Sigur, nu este imposibil. Copii mostenesc in mare parte, felul de a fi al parintilor, zicem ca seamana cu ei. Si negresit, ajutorul lui Dumnezeu este indispensabil si El este "responsabil" de toate bunele noastre lucrari. Datorita Lui reusim sa facem binele.
Sunteti o mamica fericita si sa fiti mereu!
Dar ganditi-va ca aceeasi metoda de crestere a copiilor nu da aceleasi roade in familii diferite. Adevarata "arta" este de fapt Mila lui Dumnezeu. Daca Dumnezeu, in marea Lui intelepciune randuieste ca acesti copii ai mei sa-mi fie "mangaiere si bucurie " vor fi! Daca planul Lui este altul... implicarea noastra si responsabilitatea vor da alte roade.
Totusi suntem datori sa avem mare grija de educatia fiilor nostri.
Domnul sa ne intelepteasca!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 16:56:00
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Este intradevar o arta sa-ti cresti copiii.
A'ti creste frumos copiii este o conlucrare intre viata ta curata si binecuvantarea lui Dumnezeu.
Cand una dintre acestea doua lipseste, roadele se vor lasa asteptate.

PS. Copii buni din familii depravate am vazut, deci Domnul lucreaza in copii si independent de viata si faptele parintilor.
Insa, oare ce raspuns vor da acei parinti, la judecata ?!

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Limbul copiilor Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 28 21.08.2012 10:22:12
spovedania copiilor mirelat Pocainta 35 29.03.2012 01:16:25
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) mirela1990 Umanitare 0 11.12.2010 23:27:05
Carte - Efectele televiziunii asupra mintii umane si despre cresterea copiilor in lum Ioan_Ciobota Generalitati 3 22.10.2008 19:22:50