Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2010, 11:19:48
082oana 082oana is offline
Banned

Data înregistrării: 20.05.2010
Thumbs up buna"irinelu"

Sincer nu mi se pare o problema nerezolvabila sti ca e o vorba"timpul le va rezolva pe toate";la mine in familie s-a intamplat tocmai invers adica eu nu prea a fost acceptata de familia sotului si pot spune ca si in prezent inca mai exista unele divergente,insa inca de la inceput am purtat o discutie destul de serioasa cu sotul meu referitor la parintii lui si am ajuns la un comun acord indiferent ce s-ar intampla parintii sunt parinti si nu avem dreptul de a-i judeca,parerile lor sunt bine venite oricand iar in cazul in care se exagereaza si trec de la o simpla vorba la a ne impune ceva anume(referitor la noi ca si cuplu)ascultam cu atentie si punem in aplicare numai ce credem noi ca ne-ar fii de folos)am citit intr-un comentariu ca " inca ii este frica sotului tau pentru ca nu a fost acceptat de la inceput"parerea mea este ca ar trebui sa stai de vorba cu el si sa-i explici ca relatia dintre voi doi nu are nici o legatura cu relatia dintre tine si parintii tai;nu este obligat sa-i viziteze ori de cate ori simti tu nevoia sa-i vezi si aceste vizite nu vor influenta cu absolut nimic relatia voastra de cuplu;po sa-ti spun ca la inceput si eu evitam sa i vizitez pe socrii mei(binenteles motivul ca nu m-au acceptat la inceput)insa in urma discutiei cu sotul meu am ajuns la concluzia ca respectul imi apartine si daca ii vizitez macar o data pe saptamana o fac in primul rand pentru el,pentru ca el nu are nici o vina dovada ca dupa 5 ani de casnicie suntem impreuna si ne intelegem destul de bine nedand importanta prea mare la ceea ce s-a intamplat intre mine si parintii lui;iti doresc ca totul sa decurca normal si sa treceti cu bine peste acest impas.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sotul ideal cdiasimi Nunta 231 17.07.2012 11:34:54
Trebuie sa asculte sotia de sotul ei ? zaharia_2009 Pocainta 108 12.05.2012 20:26:11
sotul cel neideal VLCMirela Nunta 138 12.05.2012 13:10:57
ce pot face pentru sotul meu? doinalavinia Generalitati 11 30.01.2012 22:40:47
Cine nu si-a inselat sotul/sotia?? anika12 Nunta 94 26.10.2011 18:16:41