![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu incaputul in camere vine cam asa: se pare ca au fost salvate doar cate doua, respectiv 14 animale din fiecare grup de specii. Nu, nu au evoluat ci s-au diversificat. Si noi daca stam prea mult la calculator ajungem cu capul mare si picioare subtiri :). Asa cum din familia Noe a iesit si blonzi si bruneti si aborigeni si intelectuali, la fel si din familia primatelor s-au dezvoltat diferite soiuri, influentate fiind de mediul in care traiau si obiceiurile pe care le aveau. A evolua presupune a trece de la o specie la alta , adica din soparla elefant, nu de la caine mic la caine mare. :) Pe pesti este evident ca nu a fost nevoie sa-i salveze, caci ei erau in mediul lor traind in apa. Exista teoria cum ca intr-o singura cusca au putut convietui mai multe specii de animale si pasari, toate mancand iarba, deoarece pana la potop era in picioare Facerea 1:29, 30 : "Apoi a zis Dumnezeu: „Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră. Iar tuturor fiarelor pământului și tuturor păsărilor cerului și tuturor vietăților ce se mișcă pe pământ, care au în ele suflare de viață, le dau toată iarba verde spre hrană”. Și a fost așa. " Dupa potop, insa, Dumnezeu a dat o noua porunca. Facerea 9:1-3: "Și a binecuvântat Dumnezeu pe Noe și pe fiii lui și le-a zis: „Nașteți și vă înmulțiți și umpleți pământul și-l stăpâniți!Groază și frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mișcă pe pământ și toți peștii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână. Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde." Ma rog, nu stim exact cand au devenit animalele carnivore, cert este ca la inceput mancau toate iarba. Si nu avem pretentia ca putem sti totul, cred ca nici tu nu crezi ca un om are raspunsurile la toate, insa putem face macar atata lucru: sa-L credem pe Dumnezeu pe cuvant, ca El stie ce zice. Pana la urma, El e Sursa ultima a oricarui lucru. Citat:
In estul Turciei, intr-o zona foarte greu accesibila...din fericire, caci tocmai pentru ca nu a ajuns mult timp nimeni pana acolo avem astazi fosilele Arcei conservate acceptabil peste mii de ani.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 10.09.2010 at 18:32:33. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spune biserica despre sport si competitie? | alexdu | Generalitati | 12 | 27.01.2012 09:58:21 |
Dinozaurii | mateiash | Din Vechiul Testament | 42 | 16.05.2011 19:05:41 |
Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? | unamic | Despre Sfanta Scriptura | 20 | 24.10.2010 00:42:21 |
Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? | seby_din_brasov | Generalitati | 13 | 01.03.2009 20:51:14 |
Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul | paraschevaiasi | Generalitati | 1 | 29.10.2007 02:34:59 |
|