Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2010, 20:20:01
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Geony,
Daca tu consideri ca darurile Duhului Sfant te fac mandru, atunci ramai fara ele pana cand vei fi gata sa traiesti in smerenie. Dar pentru ce te-ai mandri?
Ai ceva cu de la tine putere, datorita meritelor tale? Tot ce ai e primit de sus. Noi avem nevoie de calauzirea lui Dumnezeu prin Cuvant in aceasta lume stricata.
E Tatal nostru si noi suntem copiii Lui, e absolut normal si natural ca un Tata sa vorbeasca copiilor Lui. Ce tata e acela care sta mut sau ce copil e acela care nu stie sa asculte glasul Tatalui? E ori un copil razvratit ori nu-si cunoaste Tatal, deci e orfan.!
Ori nu stii ce inseamna a te mandri , ori esti asa de intunecata incat pentru tine a te lauda lumii ca esti mantuit(a) este un prilej de smerenie.
Ceea ce se practica in adunarile penticostale nici ca poate fi vorba de darurile Duhului Sfant...din cati penticostali cunosc toti sunt atat de rai ca sigur il intrec pe satana (exceptie 2-3 cazuri).
Daca le ceri ajutorul iti intorc spatele...pe la spate te barfesc si te fac in tot felul...etc.
Sunt oare acestia copiii lui D-zeu?
Ma indoiesc...

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Cei din adunare nu ii considera posedati pe cei fara daruri, ci doar...fara daruri...nimic neobisnuit in a nu avea daruri, asa i-a lasat Dumnezeu. Iar eu sunt botezata in Numele Sfintei Treimi. Ce scrii mai sus dovedeste cat de putin cunosti credinta mea, si cat de in masura esti sa o judeci.
Nu purta grija penticostalilor; din cata ortodoxie am aflat eu pe aici, nu esti chemat la aceasta ci fiecare trebuie sa-si poarte grija pacatelor lui. Doamne ajuta!
Din cate mi-am dat seama tu esti penticostala.; din cate stiu eu pe la noi (Crisana-) penticostalii se boteaza IN NUMELE DOMNULUI, nu In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh...gresesc, spune-mi?
Eu nu stiu ce fac penticostalii in adunare, am trecut pe langa una si am auzit strigate acolo si cineva imi zice- vorbesc in limbi- si spun drept, m-am speriat la inceput.
Am fost la inmormantare (doar la una-ca mi-a ajuns) si in loc sa aud ceva bun, am auzit vorbindu-se de ortodocsi si de invatatura lor...nimic legat de mort sau de D-zeu.
Si...ii vad in fiecare zi, fiindca traiesc in mijlocul lor si-i aud si ii vad cum se comporta.
Eu nu le port grija penticostalilor, ci imi apar credinta cu argumente din viata Adunarilor lor...
... eu nu port de grija nimanui, doar ca vreau sa spun cat de "mantuiti" sunt penticostalii...
... eu, drept sa-ti spun , sunt un biet pacatos care cauta sa dobandeasca mantuirea, si nadajduiesc ca pana la sfarsitul vietii sa obtin ce doresc..

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10