![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce se practica in adunarile penticostale nici ca poate fi vorba de darurile Duhului Sfant...din cati penticostali cunosc toti sunt atat de rai ca sigur il intrec pe satana (exceptie 2-3 cazuri). Daca le ceri ajutorul iti intorc spatele...pe la spate te barfesc si te fac in tot felul...etc. Sunt oare acestia copiii lui D-zeu? Ma indoiesc... Citat:
Eu nu stiu ce fac penticostalii in adunare, am trecut pe langa una si am auzit strigate acolo si cineva imi zice- vorbesc in limbi- si spun drept, m-am speriat la inceput. Am fost la inmormantare (doar la una-ca mi-a ajuns) si in loc sa aud ceva bun, am auzit vorbindu-se de ortodocsi si de invatatura lor...nimic legat de mort sau de D-zeu. Si...ii vad in fiecare zi, fiindca traiesc in mijlocul lor si-i aud si ii vad cum se comporta. Eu nu le port grija penticostalilor, ci imi apar credinta cu argumente din viata Adunarilor lor... ... eu nu port de grija nimanui, doar ca vreau sa spun cat de "mantuiti" sunt penticostalii... ... eu, drept sa-ti spun , sunt un biet pacatos care cauta sa dobandeasca mantuirea, si nadajduiesc ca pana la sfarsitul vietii sa obtin ce doresc.. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|