Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.08.2010, 01:49:36
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
metric inteleg ce inseamna, imi scapa insa intelegerea partii bio...cum vine asta?..ti-l infigi in partea biologica sau cum?..numai in ..Romania!:)) mai auzi asa ceva!

@iubirea
Vad ca tu ti-ai luat buletin din asta si inca mai poti sa-ti faci cruce, ..nu iti paralizeaza mina cind gindul te duce la a o ridica pentru a face cruce, asa cum afirmau vehement pe razboiintrucuv., acolitii par. Iustin...care l-au ametit de cap si pe saracul parinte si l-au facut sa afirme tot felul de stupizenii....sa le fie rusine!
Repet postarea din alt topic cu acelasi subiect din pacate:
Eu am fost nevoita sa-mi schimb pasaportul in luna februarie si singura alternativa convenabila era pasaportul biometric. Sincer la inceput am fost reticenta si tematoare, ca auzisem atatea si citisem atatea despre asta ca aveam impresia ca o sa-l vad pe satana.
Acum am pasaport biometric si vad ca sunt ok, n-am patit nimic, nu mi-a furat nimeni identitatea si nici nu m-a manipuleaza nimeni...inca sunt acelasi om din mila lui Dumnezeu.

Din acest motiv eu cred ca situatia inca nu e grava...iar pentru a intelege ce e cu nr. fiarei cititi Apocalipsa lui Yannaras. El explica fff interesant tot ce tine de Apocalipsa...iar eu acum tind sa cred ca realitatea e mult mai aproape de interpretarea lui decat de ce stiam din alte surse. Asa ca eu chiar sunt linistita si cu pasaport biometric...iar acest articol de la inceputul topicului mi se pare o minciuna si o aberatie crasa care nu poate fi lansata decat de niste habotnici cu grave probleme.

Eu spun doar atat fiti in relatie permanenta cu Dumnezeu, fiti intr-o continua lucrare cu voi insiva si lasati comentariile si lamentatiile despre drobul de sare...cautati esenta, nu ramaneti la suprafata lucrurilor...indiferent de vointa si dorinta voastra ce este scris se va intampla si nu asta este important...stim toti ca ceva se va intampla, ceva va fi dar nu asta este important oameni buni...ci cum te prinde pe tine momentul respectiv...ori daca tu ramai blocat pe ideea ca ceva va fi si nu ai grija de tine cum vei fi in acel moment, sincer nu te va ajuta prea mult.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Anul 2012: planuri, dorinte, sperante laurastifter Generalitati 25 29.12.2012 18:53:53
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Anul mântuirii 2012 laurastifter Alte Religii 1 26.11.2011 19:15:20