![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Degeaba ne amăgim, cununa nu se dă celui care privește ci celui care luptă și pentru că lupta este grea să ne ajutăm și să ne sprijinim nu să ne săpăm groapa unii altora !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai zis si pe alt topic, semnul fiarei nu este un semn fizic ci unul spiritual. In Apocalipsa unde se vorbeste despre acest semn se face referire la un om din VT care a fost marcat de acest semn. Deci nu putea fi vorba de cip in nici un caz. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci eu nu mă iau după X sau Y eu mă iau după Sfânta Scriptură unde este însuși Cuvântul lui Dumnezeu și după părinții duhovnicești ai României care s-au remarcat prin înțelepciune și har ! Acestea sunt reperele noastre ale ortodocșilor ! Degeaba se vor eschiva mulți și vor împărți firul în 10 poate poate mai găsesc o portiță... dar vai că portița aia duce la pierzare !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te rog eu si cred ca si altii! :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Arsenie spunea ca multi vor cadea din cauza fricii, dar nu prea pricep ce si cum inseamna aceasta frica, desi cred c am patit o in cateva randuri ...si de unde vine intarirea...
Te pomenesti ca pe cardul ala de sanatate vor trece si ceva de genul analiza dupa voce a parametrilor psiho fiziologici, ca tocmai vazui in premiera la otv, cum o analizara pe Madalina Manole &co, nu stiu cat de tare seamana cu biorezonanta, dar este nevoie de numai 15 secunde....si ti afla baiatu si traume si tot, ca tot nu ma lamurii eu de una bucata de la ce mi fuse.... Valeu, maica... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase. " Dupa cum vezi semnul fiarei era o realitate si in vremea respectiva, se foloseste timpul prezent "ii sileste". Citat:
La pierzare duce trairea in pacat, nu faptul ca am card de sanatate cu cip. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta a devenit laitmovit "nu interpreta" si uite asa credem toata bazaconiile cu cipuri. N-are nici o treaba Sf Scriptura cu cipurile, ci cu pacatul. Aia e problema, nu un amarat de cip.
Citat:
De satana te apropii departandu-te de Dumnezeu, totul e relational. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-mi răspunde era o întrebare retorică ! ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Anul 2012: planuri, dorinte, sperante | laurastifter | Generalitati | 25 | 29.12.2012 18:53:53 |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Anul mântuirii 2012 | laurastifter | Alte Religii | 1 | 26.11.2011 19:15:20 |
|