Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.07.2010, 00:02:51
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
nu e nici o problema, altii o fac sa fie problema. Mi se pare mult mai normal ca oamenii care sunt alergici sa aiba stocate informatiile legate de problemele lor , lucru care ii poate salva daca fac un accident sau au nevoie de tratament. Nu vad cu ce e lucrul asta pacat.
Pacat este sa nu asculti de Dumnezeu, nu sa ai card de sanatate.
Așa este frate, păcat este să nu asculți de Dumnezeu nu să ai card de sănătate dar când Dumnezeu te anunță de acum 2000 de ani că semnul fiarei nu trebuie acceptat sub nicio formă și că acesta este unul dintre semnele cele mai clare că sfârșitul este aproape, oare nu aruncăm frate și card și tot numai să nu ne lepădăm în ultimul ceas și să ne numărăm și noi printre fecioarele cele înțelepte ! Cum dar ne vom asemăna cu cele nebune care știind că merg la Nuntă și că Mirele vine din moment în moment s-au amăgit că mai este timp pentru negocieri ?

Degeaba ne amăgim, cununa nu se dă celui care privește ci celui care luptă și pentru că lupta este grea să ne ajutăm și să ne sprijinim nu să ne săpăm groapa unii altora !
Vechi 22.07.2010, 00:09:43
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ViermeSiNuOm Vezi mesajul
Așa este frate, păcat este să nu asculți de Dumnezeu nu să ai card de sănătate dar când Dumnezeu te anunță de acum 2000 de ani că semnul fiarei nu trebuie acceptat sub nicio formă și că acesta este unul dintre semnele cele mai clare că sfârșitul este aproape, oare nu aruncăm frate și card și tot numai să nu ne lepădăm în ultimul ceas și să ne numărăm și noi printre fecioarele cele înțelepte ! Cum dar ne vom asemăna cu cele nebune care știind că merg la Nuntă și că Mirele vine din moment în moment s-au amăgit că mai este timp pentru negocieri ?

Degeaba ne amăgim, cununa nu se dă celui care privește ci celui care luptă și pentru că lupta este grea să ne ajutăm și să ne sprijinim nu să ne săpăm groapa unii altora !
Daca Dumnezeu ne-a zis acum 2000 de ani despre semnul fiarei e posibil ca acel semn al fiarei sa fi fost in actualitate inca de atunci, ceea ce exclude din start cipurile. Nu ma intelege gresit, nu sunt de acord cu cipurile pt simplu motiv ca iti este incalcata intimitatea, dar nu pt ca ar fi pacat. In ceea ce priveste cardul de sanatate, ala ar fi ok, e bine ca istoricul bolilor etc sa fie usor de accesat in caz ca se intampla ceva persoanei respective.
Am mai zis si pe alt topic, semnul fiarei nu este un semn fizic ci unul spiritual. In Apocalipsa unde se vorbeste despre acest semn se face referire la un om din VT care a fost marcat de acest semn. Deci nu putea fi vorba de cip in nici un caz.
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 00:28:36
ViermeSiNuOm's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca Dumnezeu ne-a zis acum 2000 de ani despre semnul fiarei e posibil ca acel semn al fiarei sa fi fost in actualitate inca de atunci, ceea ce exclude din start cipurile. Nu ma intelege gresit, nu sunt de acord cu cipurile pt simplu motiv ca iti este incalcata intimitatea, dar nu pt ca ar fi pacat. In ceea ce priveste cardul de sanatate, ala ar fi ok, e bine ca istoricul bolilor etc sa fie usor de accesat in caz ca se intampla ceva persoanei respective.
Am mai zis si pe alt topic, semnul fiarei nu este un semn fizic ci unul spiritual. In Apocalipsa unde se vorbeste despre acest semn se face referire la un om din VT care a fost marcat de acest semn. Deci nu putea fi vorba de cip in nici un caz.
Nu oricine poate interpreta Sfânta Scriptură și pentru că marii părinți duhovnicești ai României au spus că "este vremea muceniciei " apoi e clar că e serioasă problema !

Deci eu nu mă iau după X sau Y eu mă iau după Sfânta Scriptură unde este însuși Cuvântul lui Dumnezeu și după părinții duhovnicești ai României care s-au remarcat prin înțelepciune și har !

Acestea sunt reperele noastre ale ortodocșilor ! Degeaba se vor eschiva mulți și vor împărți firul în 10 poate poate mai găsesc o portiță... dar vai că portița aia duce la pierzare !
Vechi 22.07.2010, 00:50:46
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
Nu oricine poate interpreta Sfânta Scriptură și pentru că marii părinți duhovnicești ai României au spus că "este vremea muceniciei " apoi e clar că e serioasă problema !

Deci eu nu mă iau după X sau Y eu mă iau după Sfânta Scriptură unde este însuși Cuvântul lui Dumnezeu și după părinții duhovnicești ai României care s-au remarcat prin înțelepciune și har !

Acestea sunt reperele noastre ale ortodocșilor ! Degeaba se vor eschiva mulți și vor împărți firul în 10 poate poate mai găsesc o portiță... dar vai că portița aia duce la pierzare !
Cred ca ti-ai face un mare serviciu daca ai schimba avatarul afisat..este sinistru tipic catolic-inchizitional
Te rog eu si cred ca si altii!
:)
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 09:50:49
ViermeSiNuOm's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Cred ca ti-ai face un mare serviciu daca ai schimba avatarul afisat..este sinistru tipic catolic-inchizitional
Te rog eu si cred ca si altii!
:)
Cred că nu ! Nu mă supăr dacă îmi sari postările din cauza avatarului ! Doamne ajută !
Vechi 22.07.2010, 01:23:52
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Implicit

Parintele Arsenie spunea ca multi vor cadea din cauza fricii, dar nu prea pricep ce si cum inseamna aceasta frica, desi cred c am patit o in cateva randuri ...si de unde vine intarirea...

Te pomenesti ca pe cardul ala de sanatate vor trece si ceva de genul analiza dupa voce a parametrilor psiho fiziologici, ca tocmai vazui in premiera la otv, cum o analizara pe Madalina Manole &co, nu stiu cat de tare seamana cu biorezonanta, dar este nevoie de numai 15 secunde....si ti afla baiatu si traume si tot, ca tot nu ma lamurii eu de una bucata de la ce mi fuse.... Valeu, maica...
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 12:13:41
Banned

Implicit

Citat:
Oricine poate citi Sf Scriptura, ca sunt anumite pasaje mai greu de inteles e adevarat dar asta nu inseamna sa nu citim. Apocalipsa e f clara in ceea ce priveste semnul fiarei:
"Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase. "

Dupa cum vezi semnul fiarei era o realitate si in vremea respectiva, se foloseste timpul prezent "ii sileste".

Citat:
pai f bine faci, numai ca Sf Scriptura spune clar ce reprezinta semnul fiarei, noi in ziua de azi am ajuns sa dam fel si fel interpretari asupra semnului fiarei.

Citat:
La pierzare duce trairea in pacat, nu faptul ca am card de sanatate cu cip.
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 12:30:17
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:

La pierzare duce trairea in pacat, nu faptul ca am card de sanatate cu cip.
A citi Sfanta Scriptura nu inseamna a o interpreta! Si apoi la pierzare duce orice apropiere de satana si toate lucrurile lui; sa nu ne inselam azi un pic maine un pic si rezultatul e groaznic! Daca intinzi un deget pentru beneficiile aduse de cel rau, ma indoiesc ca ulterior vei mai avea puterea de a lupta cu tarie impotriva lui atat timp cat esti atins! Poate ca nu iti face cardul nimic,poate ca nu te lepezi cu un cip insa iti va veni o stare de delasare, de lene in cele duhovnicesti si nu cred ca aceasta stare este mantuitoare! Cel mai bine ar fi, sa nu facem niciun pact cu diavolul si sa ne aparam credinta, dar poporul roman nu mai are curajul de odinioara, e vlaguit, supus si las...
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 13:24:29
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
A citi Sfanta Scriptura nu inseamna a o interpreta!
Asta a devenit laitmovit "nu interpreta" si uite asa credem toata bazaconiile cu cipuri. N-are nici o treaba Sf Scriptura cu cipurile, ci cu pacatul. Aia e problema, nu un amarat de cip.

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Si apoi la pierzare duce orice apropiere de satana si toate lucrurile lui; sa nu ne inselam azi un pic maine un pic si rezultatul e groaznic! Daca intinzi un deget pentru beneficiile aduse de cel rau, ma indoiesc ca ulterior vei mai avea puterea de a lupta cu tarie impotriva lui atat timp cat esti atins! Poate ca nu iti face cardul nimic,poate ca nu te lepezi cu un cip insa iti va veni o stare de delasare, de lene in cele duhovnicesti si nu cred ca aceasta stare este mantuitoare! Cel mai bine ar fi, sa nu facem niciun pact cu diavolul si sa ne aparam credinta, dar poporul roman nu mai are curajul de odinioara, e vlaguit, supus si las...
Delasarea si lenea vin din cauza noastra nu din cauza cipului. Statul si uitatul ore in sir la TV provoaca acest efect, si exemplele pot continua.
De satana te apropii departandu-te de Dumnezeu, totul e relational.
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 13:32:21
ViermeSiNuOm's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
De satana te apropii departandu-te de Dumnezeu, totul e relational.
Și oare frate acceptând uneltele satenei nu ne depărtăm de Domnul Hristos ?

Nu-mi răspunde era o întrebare retorică !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Anul 2012: planuri, dorinte, sperante laurastifter Generalitati 25 29.12.2012 18:53:53
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Anul mântuirii 2012 laurastifter Alte Religii 1 26.11.2011 19:15:20