![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Eu am mai scris si altadata: lepadarea e in inima sau in vorbe. Pecetea e doar dovada lepadarii. Pune cineva stampila pe o foaie alba? Asa e si cu pecetluirea, nimeni nu te insemneaza daca nu te-ai lepadat. Daca ei mi-o pun fortat si inca pe ascuns, degeaba au pus-o. Insa deh, repet, nu primesc pecetea (cauza), deci ma lepad de Hristos (efect), ci ma lepad de Hristos (cauza) si primesc pecetea (efect). Daca e sa analizam situatia, cea cu cipurile, pseudopecetea ar fi cauza, ori in vremea antihristului ea va fi efectul sau rezultatul. Sunt convins ca parintele Iustin Parvu este un parinte extraordinar, dar este om, nu Dumnezeu. Omul mai greseste. Afirmatia "vremea muceniciei" este de-a dreptul apocaliptica. Daca considerati ca astea sunt vremuri apocaliptice (ca se trece de la plastic la cip), saracii oameni care au trait razboaiele mondiale ce-or fi crezut? Eu sunt convins ca acelasi lucru. Dar iata ca a trecut jumatate de secol si nu s-a intamplat nimic. Si poate va mai trece inca jumatate fara sa se intample nimic si nu raman in urma decat anxietatea si paranoia din noi. Eu zic sa facem pe mucenicii atunci cand cineva ne jigneste si ne vine sa-l jignim si noi, abtinandu-ne, cand cineva ne cere un banut si, in loc sa ii spunem sa puna osul la treaba, i-l oferim, cand cineva se baga in fata noastra la coada, sa spunem "Doamne, Iisuse Hrisoate, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!" in loc sa-l/o dam raului... Cat despre vremea aceea are Dumnezeu grija de ai lui; sa lasam Apocalipsa pe seama Sa. Nu inteleg cum un cip atenteaza la libertatea mea? In ce fel ma face sa aleg intre Dumnezeu si altceva? Last edited by Laur28; 22.07.2010 at 02:55:27. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
15. Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei. 16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Cipul nu are nicio treaba cu credinta. Nu o sa vina nimeni sa spuna: cipul si viata sau Hristos si moartea. Asa cum de la amaratele de buletine s-a facut trecerea la cartile de identitate, tot asa de la ele se face trecerea la cele cu cipuri pentru ca lumea evolueaza. Pecetea in sine e fara nicio valoarea. Actul care a condus la primirea ei e cu adevarat pierzator (lepadarea de Hristos). Zi-mi si mie cui ma inchin daca aleg sa primesc pasaport cu cip? In ce mod ma lepad de Dumnezeu? Si numarul fiarei este 666, nu 6XXXXX6XXXXX6 si nici XXX666XXX. Daca cipul o sa contina doar 666 atunci a venit dracul pe pamant. Pana atunci sa ne vedem de treaba noastra si sa nu ne mai tulburam mintea cu tot felul de teorii ale conspiratiei. Daca tu maine mori la ce-ti ajuta ca sfarsitul lumii vine peste trei ani? Last edited by Laur28; 22.07.2010 at 15:09:01. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Recurgerea la cip-uri din partea statului este o înjosire a demnității umane, iar în sens invers, acceptarea acestor cip-uri de către cetățeni este o robie de bună voie. Dacă în antichitate robilor li se aplicau inele în nări și urechi, lanțuri cu plăcuțe sau tatuaje pe care era înscris numele stăpînului, acum aceste ștampile ale robiei vor fi cip-urile obligatorii. Iată de ce unii oameni din Biserică afirmă că acceptarea cip-urilor poate fi văzută ca o lepădare de Hristos, prin care trebuie să înțelegem renunțarea de bună voie la libertatea oferită prin jertfa crucii, pentru a ne robi unui sistem străin de scopul mîntuirii și al împlinirii binelui pe pămînt. Desigur, este prematur să spunem că cineva care are un act de identitate, un carnet de șoferie sau un card bancar cu cip s-a și lepădat de Hristos. Însă în mod cert unul ca acesta s-a lepădat de o parte a libertății sale. Este ca și cum ai urca într-un tren care nu știi încotro merge, pentru a te feri de frig sau de ploaie. http://www.youtube.com/watch?v=_V4c6...ayer_embedded#! Citat:
Avem atâtea materiale în care se spune clar ce și cum ! Eu am încheiat discuția pe topicul ăsta ! Doamne ajută !
|
|||
|
|||
|
De la 1 ianuarie se vor introduce buletinele biometrice. Mi se pare revoltator. Eu nu vreau asa ceva ca si carte de identitate si e revoltator ca sunt obligata in sensul asta. Ceva e putred, foarte putred in graba cu care vrem neaparat sa fim prima tara din lume care introduce aceste documente. Motivatiile care tin de securitate sunt doar pretexte.
Eu as vrea sa stiu daca cineva cunoaste o organizatie care militeaza impotriva actelor de identitate biometrice, sau o petitie, un memoriu, orice forma de protest impotriva acestui abuz. Multumesc. |
|
|
|||
|
|||
|
metric inteleg ce inseamna, imi scapa insa intelegerea partii bio...cum vine asta?..ti-l infigi in partea biologica sau cum?..numai in ..Romania!:)) mai auzi asa ceva!
@iubirea Vad ca tu ti-ai luat buletin din asta si inca mai poti sa-ti faci cruce, ..nu iti paralizeaza mina cind gindul te duce la a o ridica pentru a face cruce, asa cum afirmau vehement pe razboiintrucuv., acolitii par. Iustin...care l-au ametit de cap si pe saracul parinte si l-au facut sa afirme tot felul de stupizenii....sa le fie rusine! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu am fost nevoita sa-mi schimb pasaportul in luna februarie si singura alternativa convenabila era pasaportul biometric. Sincer la inceput am fost reticenta si tematoare, ca auzisem atatea si citisem atatea despre asta ca aveam impresia ca o sa-l vad pe satana. Acum am pasaport biometric si vad ca sunt ok, n-am patit nimic, nu mi-a furat nimeni identitatea si nici nu m-a manipuleaza nimeni...inca sunt acelasi om din mila lui Dumnezeu. Din acest motiv eu cred ca situatia inca nu e grava...iar pentru a intelege ce e cu nr. fiarei cititi Apocalipsa lui Yannaras. El explica fff interesant tot ce tine de Apocalipsa...iar eu acum tind sa cred ca realitatea e mult mai aproape de interpretarea lui decat de ce stiam din alte surse. Asa ca eu chiar sunt linistita si cu pasaport biometric...iar acest articol de la inceputul topicului mi se pare o minciuna si o aberatie crasa care nu poate fi lansata decat de niste habotnici cu grave probleme. Eu spun doar atat fiti in relatie permanenta cu Dumnezeu, fiti intr-o continua lucrare cu voi insiva si lasati comentariile si lamentatiile despre drobul de sare...cautati esenta, nu ramaneti la suprafata lucrurilor...indiferent de vointa si dorinta voastra ce este scris se va intampla si nu asta este important...stim toti ca ceva se va intampla, ceva va fi dar nu asta este important oameni buni...ci cum te prinde pe tine momentul respectiv...ori daca tu ramai blocat pe ideea ca ceva va fi si nu ai grija de tine cum vei fi in acel moment, sincer nu te va ajuta prea mult.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Anul 2012: planuri, dorinte, sperante | laurastifter | Generalitati | 25 | 29.12.2012 19:53:53 |
| concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 14:54:31 |
| Anul mântuirii 2012 | laurastifter | Alte Religii | 1 | 26.11.2011 20:15:20 |
|
|