Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.06.2010, 19:05:54
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Cum adica, dupa tine ea nu de suparare si agresiune emotiva impinsa de popa ala trimis special de "comitetul de partid" al patrirhiei a plins ci asa din senin ca asa a vrut ea.

..s-o traga de par zici?...telenovele?...ma suprinde cit de calm a putut sa fie omul asta si sa inghita insultele aduse sotiei si familiei lui...dupa care sa continue banuiesc sa-i frecventeze biserica
.. insultele aduse sotiei si familiei lui ?
Te rog citeaza exact ce insulte a proferat preotul ala ?

Vad ca de la post la post ajungem la lucruri tot mai grave, peste inca vreo doua postari o sa citesc ca respectivul parinte a si omorat pe cineva din familia lor :)
Vechi 04.06.2010, 19:27:56
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Eu stiu ca unui copil nu i se pun doua nume si explicatia care am auzit-o ar fi pentru ca omul nu are doua suflete; si apoi copilul va fi strigat pe un singur nume...
Reply With Quote
Vechi 04.06.2010, 22:11:49
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Eu stiu ca unui copil nu i se pun doua nume si explicatia care am auzit-o ar fi pentru ca omul nu are doua suflete; si apoi copilul va fi strigat pe un singur nume...

Iartama dar ce ai spus cu sufletele ca nu are doua este un lucru ce nu are legatura cu numele cIte le dam copiilor nostri .
Mai repede inclin sa cred ca ar trebui sa ne ocupam cu educarea lor in invataturile si indrumarile MIntuitorului Hristos si a sfintei Biserici O R T O D O X E
Reply With Quote
Vechi 05.06.2010, 17:35:34
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
Iartama dar ce ai spus cu sufletele ca nu are doua este un lucru ce nu are legatura cu numele cIte le dam copiilor nostri .
Mai repede inclin sa cred ca ar trebui sa ne ocupam cu educarea lor in invataturile si indrumarile MIntuitorului Hristos si a sfintei Biserici O R T O D O X E
Eu nu am facut decat sa scriu ceea ce am auzit la anumiti preoti si aceasta ideie am intalnit-o si la Pr. Cleopa.
Reply With Quote
Vechi 05.06.2010, 21:35:21
ioan_strainul
Guest

Arrow

[quote=gabriela8;256666]Eu nu am facut decat sa scriu ceea ce am auzit la anumiti preoti si aceasta ideie am intalnit-o si la Pr. Cleopa.[/Q

Iartama dar uite sint nici mai mult nici mai putin de doua ore de cInd am vorbit cu un parinte de acest caz si stii ce me spus iti raspund in numele Domnului IIsus cu cuvintele parintelui am vorbit fata in fata nu pe net si mea zis ca nu este important cite nume se da unui copil ce este important ca nasi cre sInt considersti ca si jumatate de parinti sa fie pentru acel copil un exemplu de urmat la fel si parinti sa indrume pasi lui pe calea ortodoxiei si a Sfintei biserici si sa il invete smerinia rabdarea si dragostea de aproapele
Reply With Quote
Vechi 05.06.2010, 03:03:45
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
.. insultele aduse sotiei si familiei lui ?
Te rog citeaza exact ce insulte a proferat preotul ala ?

Vad ca de la post la post ajungem la lucruri tot mai grave, peste inca vreo doua postari o sa citesc ca respectivul parinte a si omorat pe cineva din familia lor :)
Dar tupeul iesit din comun, brutalitatea verbala abordata, de care vorbeste omul asta( citeste TU mai bine ce a scris si incearca daca poti sa procesezi mai complet imaginea), metodele securiste de ultimatum, de cum va suna numele lui in Romania..., nu-ti dau de gindit metodele astea de agent?
Auzi tu in Romania?, el este preot in Portugalia, unde romanul nostru s-a refugiat de foame, a fugit de bataia de joc de acasa, de mizerie si se gindeste la viitorul copiilor,si face ca un bun crestin un demers pentru botez , si dorinta care ii este refuzata pe motiv ca pacatuieste popa

In plus nu mai vorbim de faptul ca i-a facut sotia sa plinga
Reply With Quote
Răspunde

Tags
preot lisabona

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 09.06.2013 00:58:51
Biserica din Lisabona un DutyFree pol_AS_1 Generalitati 1 12.07.2011 21:14:32
Situatie penibila sper sa nu fie iar "subiect penibil" pol_AS_1 Generalitati 4 07.06.2010 19:12:33
Cea mai penibila ipostaza din viata voastra dorinastoica14 Generalitati 68 15.05.2010 09:52:54
Despre Biserica Ortodoxa... amatyyy Despre Biserica Ortodoxa in general 0 03.07.2009 12:19:58