![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astazi de exemplu am vazut la TV un preot ortodox care,desigur, primise „harul preotiei prin succesiune apostolica” cum ii cerea prietenului (amantului) sau sa „il calce in picioare”, adica sa ii sara pe burta si pe piept. Si prietenul ii sarea... Si s-a mai intamplat ceva dar... nu stiu ce. Pentru ca am schimbat canalul. Dar ce sa vezi, pe canalul celalalt era un alt preot care-i trimitea amantei lui sms-uri erotice care incepeau asa: „Iti scriu din altar...”. Asa-s canalele astea, cam urat mirositoare. Dar noi suntem vinovati pentru ca telecomanda are un buton rosu. Dupa ce postezi a-XXXVII-a oara [:)] aceleasi povesti din celebrele seriale youtube-sti, te arati (pe un alt topic) surprinsa ca iti scriu intr-un mod neserios. Daca vrei sa ti se raspunda serios ridica subiecte serioase nu „penticostalii alearga prin cada cu apa in timpul Botezului, urla si zbiara”. Ca filmulete proaste despre penticostali sau ortodocsi le poti gasi cu duiumul si pe net si pe TV, dar nu merita comentate. Last edited by penticostalulmantuibil; 01.06.2010 at 00:54:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e vorba de cei care gresesc, care cad, sau sunt inselati..pentru ca asta stiu si eu, nu e nimic nou, si nu lovesc in cultul tau...si ar trebui sa vezi mai departe de aceasta tendinta de a apara totul, si a arunca pisicile si cainii peste gard, pentru a ramane tu in ochii interlocutorului ca daruit, si argumentand asa cum argumentezi...desi ceva nu se leaga! Te intreb inca o data, ce imi poti spune despre cei care se roaga lui Dumnezeu, cer darul vorbirii in limbi, si pe Duhul Sfant...si se comporta asa cum am descris eu mai sus, si se poate vedea si pe youtube? Voi ati afirmat ca nu exista nici un dubiu asupra faptului ca cei care cer Duhul Sfant il si primesc...insa eu vreau sa imi spui tu, de ce ar fi ciudat ceea ce se poate vedea intre crestinii penticostali de pe youtube, si de ce sunt filmulete proaste...de moment ce ei se roaga lui Dumnezeu, si cer Duhul Sfant???? Sa avem dubii pana la urma, sau nu? Cum ajung sa fie inselati niste oameni care se roaga lui Dumnezeu...daca ei cer numai lucruri bune, daruri descrise in Sfanta Scriptura, ca si tine de altfel? Acum ai inteles?
|
||||
|
||||
![]()
P.S.Astept raspunsul tau...dar maine, pentru ca acum ma duc la somn!
Nu imi place aceasta afirmatie a ta:"... acele inregistrari nu merita sa fie comentate!" pentru ca acum ceva timp erai deschis spre a comenta orice as fi ales eu...iar acum ai devenit extrem de recalcitrant, desi...nu vorbim de orice fel de oameni, ci despre aceiasi crestini care se roaga lui Dumnezeu...si se bucura de niste "daruri", in biserica...pastoriti de niste pastori care cunosc Sfanta Scriptura..., si despre care tu afirmi ca nu pot fi decat oameni ai lui Dumnezeu, si care primesc de la El...daruri, pentru ca asta cer, ca doar nu or fi cerand cine stie ce gogomanii, zic si eu! ![]() Noapte buna! Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt chiar extrem de recalcitrant, sunt doar neimpacat cu regulile jocului: tu ai voie sa te distrezi cat vrei pe seama altora, altii nu au voie sa se distreze nici pe seama lor...Dar hai s-o lasam.
Citat:
Deci, eu NU am afirmat ca personajele suspecte de pe youtube sunt oameni ai lui Dumnezeu. Am spus ca in multe filmuletze se caricaturizeaza vorbirea in limbi si ca si eu sunt oripilat cand le vad. Nu vorbesc despre toate (imi mentin deschiderea de a comenta orice filmuletz) dar in unele, precum cel o doamna in baptistier, sunt convins ca e vorba de ceva probleme psihice. Precizez si repet ce am afirmat: " Toti crestinii sinceri, adevarati, care cer cu credinta de la Dumnezeu darul Duhului Sfant, il vor primi. Nu vor primi altceva. Sunt sigur 100% de asta. Pentru ca a spus-o Iisus. Si iarta-ma, dar nu pot crede pe nimeni mai competent decat El cand e vorba de Adevar. Saltimbancii care manifesta falsa vorbire in limbi ori nu-L cunosc pe Dumnezeu, ori au primit veritabila vorbire in limbi dar mai tarziu, din pricina pacatelor grave nemarturisite, satana a avut acces in viata lor si a luat-o in stapanire. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Dar tu ocolesti intrebarea...Incomoda, nu? ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dar de ce la mine in casa? Sfintii ortodocsi stau la tine in casa? Dar poate nu am casa... ![]() Citat:
Citat:
2. Nu cred ca esti in masura sa spui cat de valoros este un dar al Duhului Sfant. 3. Celelalte daruri sunt in Biserica. De toate. Despre care vrei sa-ti povestesc cand vei termina cu vorbirea in limbi? Si, in final, te rog fii mai scurt si elimina din predica frazele care nu sunt neaparat necesare. Nu stiu daca data viitoare voi mai avea atat rabdare sa raspund la fiecare. Multumesc.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
domnule penticostal ai vazut ce patesc sectarii cind se duc sa se calugareasca,stiu nu recunosti nimic ca de obicei ca doar asa esti prevazut,poate acest om in nebunia lui credea ca se va intimpla o minune,dar de sa intimplat ceva a fost o experienta neplacuta pt.acel om afost singurul in acea situatie,restul navigau intre cer si pamint,slujba se desfasura dupa tipic mesajele oamenilor prezenti curgeau necontenit formind un fuior de rugaciune spre CREATOR.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e bine ca un sectar sa se calugareasca?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Pai normal ca tu trebuie sa traiesti ca preotii care au primit harul Duhului Sfant prin succesiune apostolica...si traiesc precum Apostolii, avand o credinta apostolica...ce ti-am sugerat eu sa traiesti altcumva? Citat:
Daca vorbim despre ceea ce credem noi, e una...insa afirmatiile lor pot fi aceleasi ca si alte tale....si acum vine raspunsul(-intrebare) dat de mine, prin insasi vorbele tale " Daca amandoi afirmati acelasi lucru, de unde sa stiu eu care are dreptate...poate ca aveti amandoi, sau nici unul!!!?" ![]() O alta intrebare pentru tine, conform principiului introdus de Luther dupa Reforma, si anume " Sola Scriptura", Scriptura se explica singura...a gresit Luther facand aceasta afirmatie, si crezand acest lucru? Se pare ca tu nu ai o lumina prea clara asupra anumitor versete, desi oricine se presupune ca ar intelege Sfanta Scriptura... Nu cred ca tu poti fi incult, sau nu stii sa citesti...dar in pofida acestei realitati, totusi nu ai o lumina clara asupra intregii Scripturi, astfel...cum explici acest sentiment de " lumina neclara"...in conditiile in care cineva a introdus acest principiu, afirmand ca toata lumea o poate intelege, deoarece se explica singura? Daca se explica singura, de ce se ocupa penticostalii cu interpretarea versetelor...pe siturile lor, si nu scriu doar versete...si atat? Sfintii Parinti din primele secole crestine au gresit,pe ei ii cititi...sau numai ce interpreteaza pastorii penticostali?
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 01.06.2010 at 12:26:19. |
|
||||
|
||||
![]()
Cu fundul spre altar, pai asa se sta in bisericile penticostale...de unde asa o revelatie?
![]()
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Eu refuz sa cred ca cineva care alearga prin biserica e demonizat dar cineva care scrie din altar sms-uri erotice amantei e induhovnicit ca harul Sfintilor Apostoli. Citat:
Diferenta dintre ei o fac roadele. Iar astea nu le poti vedea pe forum. Pe forum putem doar emite idei. Din felul in care vorbeste un om poti sa-ti faci o idee despre ce fel de viata traieste dar nu-l poti verifica. In orice caz un vorbitor in alte limbi care se manifesta ca demonizatii sau un preot care scrie din altar sms erotice sunt departe amandoi de credinta si trairea apostolica. Citat:
Asta nu inseamna ca eu am o lumina clara asupra fiecarui verset din Biblie. Cred ca nici un om nu poseda asa ceva. Cunosc doctrinele majore ale Bibliei, stiu ce trebuie sa fac pentru a fi mantuit dar, desigur, sunt versete, pasaje chiar, asupra carora nu am o parere ferma pentru ca nu le inteleg suficient. Ma tot acuzi de „lumina neclara”. Insinuezi ca tu cunosti fiecare verset din Biblie si il poti interpreta? Citat:
NP nu-i citesc pe Sfintii Parinti din aceeasi cauza pentru care nu-i citesc nici ortodocsii: de lene. Nu pentru ca i-ar opri pastorii lor. Last edited by penticostalulmantuibil; 01.06.2010 at 19:17:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|