![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
cind se vor implini prorocirile scripturi cu referire la acest mare eveniment exceptie facind2012
|
|
|||
|
|||
![]()
provoci sminteala si indepartezi de la credinta cu intrebarile astea.. Dumnezeu e iubire.. IUBIRE IUBIRE! diavolul vrea sa fie asa cum e.. e liber.. si ne ajuta pe noi.. fara el nu am putea sa inaintam ci am ramane pe loc.. el genereaza focul care ne face diamante.. ridica ispita si cine se va mantui? a spus un sfant parintele papacioc a spus " ce ne facem fara draci".. avem nevoie de ei.. Dumnezeu foloseste ce ne pare noua rau pe moment ca sa ne mantuiasca si ca sa crestem in smerenie si sa ne vedem golatatea ca sa putem sa devenim vasuri lucide ale Duhului Sfant..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru multi credinta trebuie sa fie absolut oarba, sa inghiti HAPUL si sa taci milc!..si eventual sa te lobotomizezi, ca doar nu are rost sa mai cari creierul dupa tine. Conform unora creierul ne este dat de Dumnezeu precum amigdalele, pentru a fi extirpate! :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru multi credinta trebuie sa fie absolut oarba, sa inghiti HAPUL si sa taci milc!..si eventual sa te lobotomizezi, ca doar nu are rost sa mai cari creierul dupa tine. Conform unora creierul ne este dat de Dumnezeu precum amigdalele, pentru a fi extirpate! :)[/quote]
ca sa stiu cu cine vorbesc.. spune-ne si noua, ca sa vedem cat de nevinovat esti cam ce carti ai citit tu ortodoxe..ca daca nu ai citit inteleg ca esti in copac .. si atunci te trimit neica sa pui mana sa afli de la sfinti adevarul despre toate.. ca nu ramane nimic nelamurit de ei.. cine stie cunoaste.. sau nu vrei sa auzi ce zic ei? ca e lobotomie, nu? mai bine sa o iei de capul tau.. si sa-i tragi si pe altii.. de annajanette.. imi pare rau.. e nevinovata da are si ea acelasi microb.. de nu va pocaiti si de nu va bagati neica in cetire de cartile sfintilor parinti.. nu va vad bine.. in rest nu am nimic cu voi.. imi apar credinta ,e tot ce am , e tot ce avem de fapt, iar voi o patati.. mesajele astea sunt citite de sute! va da-ti seama cat de mult slujiti celui rau? cum sa insinuezi ca Dumnezeu e de vina? stiti cati abia asteapta sa auda asta.. ca si la protv tot asta aud.. "gandeste liber" fa ce vrei" si altele pline de mandrie.. ce crezi mah tu ca poate sa descopere iscodind cu duh mandru mintea voastra p-aici? adica altfel spus? pe cine pacalesti ca tu vrei sa afli, adica sa inveti cand spui clar mai sus ca tu vrei adevarul tau nu unul invatat de la altii? ce sa mai tot zic ca mi se face greata...Dumnezeu sa ne ierte si iertati-ma si voi... v-o durea acum da mai incolo o sa-mi multumiti.. cititi! si va rugati! |
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu il distruge Dumnezeu pe Satan...? Simplu.
Pentru k Dumnezeu are nevoie de Satan,mai exact de puterea lui de a fermeca si a ispiti credulii oameni,pentru a putea mai apoi sa separe graul de neghina,adica oamenii credinciosi,integri moral si sufleteste,tari in credinta,care au stat impotriva si au rezistat farmecelor si ispitei Satanei,de marea majoritate a plevei,care s-au lasat ispititi de bunavoie si nesiliti de nimeni de Satan,pentru propriile placeri si satisfactii,oricare ar fi ele.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Despre iad vorbeau unii parinti ca acesta de fapt este o stare, nu un loc propriu-zis. Ca este dragostea lui Dumnezeu care-i arde pe cei care au respins-o in viata de pe pamant. Ca in viata aceasta, prin faptele de milostenie, prin smerenie, prin rugaciune ne deschidem sufletul si inima spre indumnezeire. Invatam cum sa-l cunoastem pe Dumnezeu. Pentru ca dupa cadere, atat de mult s-a pervetit firea omeneasca, ca cel ce i-ar vedea fata Dumnezeului ar muri (nu imi amintesc versetul). Si daca tu nu ai invatat sa-l primesti pe Dumnezeu cat s-a putut, cum o vei putea face dupa moarte? Despre foc se mai spune ca ar mai fi focul placerilor trupesti care nu mai pot fi implinite pentru ca nu mai exista mancare, apa, sex. Dar omul va naste, in continuare, ce a semanat cat a trait: ura, mania, invidia. Imagineaza-ti ca un astfel de suflet (incapabil de iubire) nu-l mai iubeste pe Dumnezeu si atunci vrea sa-i faca rau ca-i este si lui rau. Dar acest lucru nu se poate. Ti s-a intamplat vreodata ca cineva sa-si bata joc de tine si tu sa fii neputincios in fata lui, dar sa fii cuprins pe moment de o sete de razbunare? Nu e asa ca acea neputinta facea ca ura sa creasca in intensitate? Si daca ne gandim numai in somn cat de profunde pot fi emotiile (rasul, plansul), in iad cu atat mai mult. Last edited by Laur28; 30.07.2010 at 23:49:50. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? | lorena29 | Generalitati | 3 | 23.05.2012 14:43:09 |
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . | Templier Knight | Generalitati | 10 | 13.02.2012 20:47:59 |
Diavol schiop | idealist | Exorcismul | 13 | 09.10.2010 19:50:45 |
|