Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2010, 12:26:48
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
[...]

..insa evident o sa spui ca nefiind ortodoxa este o eretica inselata care a facut pe interesanta.

Vai de capul nostru Colapsule!!!...
Cred cu tarie ca omul pagan care traieste drept si moral va avea un avantaj enorm fata de "crestinul" fatarnic stapanit de invidie si mandrie. Daca Dumnezeu ne va judeca dupa faptul ca ortodoxia va fi fost credinta dreapta si adevarata, atunci eu cred ca noi vom fi sub catolici si eretici in iad.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2010, 16:00:01
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Cred cu tarie ca omul pagan care traieste drept si moral va avea un avantaj enorm fata de "crestinul" fatarnic stapanit de invidie si mandrie. Daca Dumnezeu ne va judeca dupa faptul ca ortodoxia va fi fost credinta dreapta si adevarata, atunci eu cred ca noi vom fi sub catolici si eretici in iad.
Exact Veilur, acum inteleg foarte bine de ce te-ai retras si ai renuntat la LITERATURA... esti pe drumul cel bun!
Reply With Quote
Vechi 27.05.2010, 16:40:43
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Exact Veilur, acum inteleg foarte bine de ce te-ai retras si ai renuntat la LITERATURA... esti pe drumul cel bun!
A, nu ca m-am retras, mai citesc asa pe ici colo, numa ca nu mai am rabdare sa stau ca inainte
Reply With Quote
Vechi 27.05.2010, 19:35:20
innocentul
Guest

Implicit mai mai

te doare capul nu alta..mai oameni buni .. vad ca sunteti atrasi de cuvantul crestin ortodox? de ce va faceti de ras? a-ti citit numai brosuri sectante legate de preoti si de icoane si credeti ca aveti idee de ce e ortodoxia.. s-a gasit aici o.. hai sa o numim curioasa fata ca sa intrebe ea ce nu a intrebat nimeni dupa varsta de 3 anisori cand printr-un gand simplu ca Dumnezeu e iubire deci nu doreste raul sau moartea cuiva, rezolva orice gand de acest gen.. si a intrebat ea.. vrand sa dea vina pe Dumnezeu pentru ca vezi Doamne suferim.. ce parsiv! si apoi cu ironie continua.. si cand va veni dom-le Iisus asta? ce face? nu vede? ca s-a plictisit cucoana de atata iubire cata a emanat..:) mai e un andreicozia pe aici cu o cultura ortodoxa nula si cu aceleasi indreptatiri.. ca Dumnezeu e departe.. ca nu-i pasa de noi.. ca sa mancam si sa bem ca-i in zadar.. ca uite cum moare lumea de foame.. mai andrei.. ooof oof oof.. ultima oara iti spun! suferinta mantuieste!!! cel mai bun lucru care ti s-are putea intampla pe lumea asta ia ghici care e? sa-ti vezi neputinta ! si cum ne ajuta Dumnezeu sa o vedem? de ce tre sa o vedem? ca sa putem sa primim darurile adevarate nu astea trecatoare.. de astea ne scapa El prin cate o durere.. ca de ne-ar da fara sa ne cunoastem, adica inainte de suferinta vreun dar adevarat cum stie El sa dea, atunci ne-am mandri si ne-am rani cu ceea ce El ne-ar darui.. nu ai idee tu cat de plin e raiul de bolnavi de cancer si de copii morti de foame!!! da judeci aiurea dupa cum te indeamna stomacul..
iertare la toate si pentru toate!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? lorena29 Generalitati 3 23.05.2012 14:43:09
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . Templier Knight Generalitati 10 13.02.2012 20:47:59
Diavol schiop idealist Exorcismul 13 09.10.2010 19:50:45