![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nimeni nu stie acest lucru. Spune Sfanta Scriptura ca nici Mantuitorul nostru nu stie acest lucru, ci doar Tatal.
Stim, insa, ca va fi intr-un moment in care nimeni nu se va astepta la acest lucru, intr-un moment in care lumea va fi atat de vlaguita si intr-o asa mare deznadejde incat nu se va astepta la a doua venire. Putem, insa, sa interpretam semnele si evenimentele ce vor aparea pentru a ne informa ca vremurile se apropie. Un lucru este cert insa, Iisus va veni dupa trei ani si jumatate de domnie tiranica a lui Antihrist. Citeste ultima parte a Noului Testament numita Apocalipsa pentru a vedea profetia in sine. Despre vremurile ce vor urma se vorbeste mult si in Marcu de exemplu.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca cei care au auzit la PRIMA MINA vestea cea mare a RE-venirii Mintuitorului nu au priceput o iota(ucenicii), crezind ca vine peste un an doi...daramite noi din citit la a 10-a mina.
De 2000 de ani il asteptam in diverse forme ortodocsi, NE-ortodocsi si confesiuni aproape la fiecare 5 ani. Deci ..numai Tatal stie! Hristos fiind sub ascultare la Tatal nu? Iar Tatal inca nu i-a spus cind il va trimite, stie!, dar se pare ca este o taina si o tine in secret Last edited by andreicozia; 28.05.2010 at 02:29:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Asa este, cei trei sunt ca un evantai, ai dreptate!
|
|
|
|||
|
|||
|
te duci prea departe cu curiozitatea SFANTA TREIME e o taina pe care nu o putem pricepe inca cu mintea .in ceea ce intrebi in interiorul ei se cunosc toate ,dar a vrut sa zica domnul IISUS atunci ca acest lucru nu ne foloseste la mantuire.vezi milenaristii unde se gasesc.oamenii s-ar panica sau lenevi .
|
|
|
|||
|
|||
|
Domnul Iisus a zis ca nu stie ceasul revenirii Sale in momentul in care era inca om si era pe pamant. Acum s-a suit la cer si sade de-a dreapta Tatalui. Personal, imi e greu sa cred ca nu ar sti nici acum.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
De asteptat L-au asteptat multe generatii, insa degeaba caci nu a fost vremea sa vina.
Insa tind sa cred ca ceasul venirii Sale este foarte aproape. Spre deosebire de vremuriel trecute, vem in ziua de astazi o caruta de semne si evenimente ce duc cu gandul la Marcu, la Apocalipsa si la celelalte profetii. Doar uita-te la cum s-a format Israelul exact asa cum a fost profetit. Un lucru este cert insa: Atunci cand incepe reconstructia templului lui Solomon, atunci a doua venire este foarte aproape. Iar domnia antihristica si mai aproape.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acuma, revenind la subiect, nu vad de ce Dumnezeu ar vrea sa-l distruga pe diavol. Credeti voi ca daca il distruge va disparea raul de pe lumea asta? Pai fratilor, daca voi credeti ca tot raul care il facem, il facem din cauza ispitelor diavolului, pai atunci nu-i de bine. E ca si cum am arunca toata vina pe carca lu' ala rau. Adica nu suntem noi de vina, noi doar am fost ispititi si am facut pacat, dar nu din propria initiativa. Diavolul n-are o vina efectiv. Nu vine el sa te ia de mana si sa te duca sa furi. Te indeamna sa furi, dar nu te obliga. Raul tot de la noi vine. Chiar daca diavolul ar fi distrus, raul ar ramane si iadul de asemeni. Atata timp cat oamenii vor trai si vor avea liberul arbitru, Dumnezeu nu va putea distruge iadul. Si nu sunt singurul care spune asta. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? | lorena29 | Generalitati | 3 | 23.05.2012 15:43:09 |
| Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . | Templier Knight | Generalitati | 10 | 13.02.2012 21:47:59 |
| Diavol schiop | idealist | Exorcismul | 13 | 09.10.2010 20:50:45 |
|
|