Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2010, 17:32:28
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Sunt convins ca vei posta ceva obiectiv.Nu ma deranjeaza. Pe mine ma deranjeaza cand unii fac apologia unor criminali. Nu imi aduc aminte ca subsemnatu sa faca apologia unor criminali protestanti. Poti verifica posturile mele.Scuza de tipu,,Si voi sunteti la fel"nu schimba cu nimic situatia.Te-ai prins?Au fost toti la fel pe anumite aspecte. Numai ca nu toti recunosc asta.Te intreb again:Te-ai prins acum?
Da, m-am prins. As fi preferat sa ma fi prins mai inainte. Si as fi facut-o daca ai fi subliniat ca, da, nu numai inchizitia a omorat oamenii care nu credeau ca ei ci si noi, protestantii.
Nici acum nu o recunosti decat cu jumatate de gura spunand: "Au fost toti la fel pe anumite aspecte."

Cat despre convingerea ta ca voi posta eu ceva despre crimele protestantilor, imi pare rau ca te dezamagesc dar nu o voi face.

Ceea ce am spus intr-un post anterior si sustin este ca, din nefericire si spre rusinea lor si catolicii si ortodocsii si protestantii au prigonit, au torturat si au ucis oameni care au crezut diferit de ei.

Tags
primatul papal, roma, vatican