![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
in povestioara se spune clar ca e vocea Domnului si at e usor...dar de multe ori in viata cand ne aflam ca o rascruce alegem drumul pt care il consideram noi a fi mai drept si mai lin desi undeva se zareste si o poteca abrupta, cu furtuni si vuiete. poate acea poteca e solutia la problema noastra dar nu putem distinge vocea Domnului si vuietul vietii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Carmina, ceea ce ai scris este foarte adevarat. Sunt cu totul de acord. Jane, smerenia nu trebuie sa ne lipseasca. Dar a cunoaste vocea Tatalui nu este un motiv de mandrie. Este o necesitate, atat timp cat traim intr-o lume plina de inselaciuni si ispite si avem nevoie de indrumarea lui Dumnezeu la fiecare pas. Dincolo de orice teolog care-si da cu parerea, dincolo de parerea mea sau a ta, sta cuvantul clar al lui Hristos care spune: "Oile Mele ascultă de glasul Meu ". Ioan 10:27
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ti-ai facut tema? | spre_rasarit | Generalitati | 20 | 30.10.2011 18:11:37 |
24 s-a facut 16 ore | cozia | Generalitati | 10 | 22.07.2008 01:23:32 |
ce e de facut? | iuda | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 43 | 04.01.2008 01:37:46 |
|