![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Hristos s-a înălțat!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Si uite ca in loc sa discutam la subiect,suntem pe langa.Asta imi pare mie rau sa vad,ca se deschide un subiect simpatic si in loc sa discutam pe marginea lui ne luam cu altele si uite in ce se tranforma totul.Daniel daca nu vrei sa participi la rugaciune,n-o face,e alegerea ta dar nu te lungi pe acest topic cu subiectul "salvati Romania".Doamne ajuta!
p.s.:ai putea sa scrii acum si ceva la subiect?
|
||||
|
||||
|
Hristos S-a inaltat!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Cand s-a infiintat acest topic, credeam ca fiecare va povesti cate o intamplare penibila la care a fost actant sau participant. Sa va povestesc o intamplare cu adevarat penibila, dar la care eu rad cu lacrimi, de fiecare data cand imi aduc aminte:
Eram la inceputul primului an de facultate, in a doua sau a treia saptamana. Aveam un curs cu un profesor foarte sever, Dumnezeu sa-l ierte! Si voiam eu sa ma remarc la cursul acela, sa il impresionez cu cunostintele mele. Stiam ca am ora cu el la 8 dimineata. Vin la 8 dimineata in facultate, mi se parea mie ceva ciudat. Noi eram o grupa mai numeroasa si cand colo, gasesc doar vreo cativa studenti pe care nici nu ii cunosteam... ma tot gandesc eu, mai, ce sa fie? or fi tot colegi de-ai mei si nu i-am cunoscut eu pana acum. Sala era aceeasi, ora era aceeasi, profesorul era acelasi, doar ca mi se parea mie ca se poarta mai familiar cu noi. Ma duc eu la pauza la orar si vad ca, de fapt, incurcasem borcanele: a doua zi aveam curs de la 8 cu acelasi profesor, in aceeasi sala... Dumnezeu sa il ierte, ca tare bun om si crestin era, in spatele aparentei de la catedra!
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 13.05.2010 at 15:17:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eiii, dulcica, intamplarea ta mi-a amintit si mie una. Urma sa avem un curs inainte de un examen de teoria literaturii cu un alt profesor decat cel cu care facusem (Dumnezeu sa-l ierte!). Cu o zi inainte de curs, o colega da fuga pe le mine sa-mi spuna ca nu departe de blocul meu se vinde pateu. Eveniment mare, inainte de '89. Ii spun ca trebuie sa facem cu randul la coada ca sa cautam intre timp si cartile cerute de prof a doua zi (trebuia sa fie si citite, nu doar gasite). Colega imi spune "Stai fara grija, rezolva fetita tot si inca ce frumos, ai sa vezi!" Ne ducem la coada cu pricina si colega mea, fara prea multe remuscari, se strecoara vorbareata in fata si cumpara pateu. Evident ca au inceput comentariile in urma. A doua zi la curs: intram in sala si fara sa apuc sa-mi dau seama ce se intampla o vad pe colega mea taman in ultimul rand jumatate intrata sub banca. Ma duc dupa ea si intreb ce s-a intamplat (de obicei noi eram mot in fata, in primul rand). "Il vezi pe prof? Era ieri la coada la pateu!" Incepe domnul profesor discutia despre teoriile formalismului rus in literatura si la un moment dat spune, cu o seriozitate impecabila: "Poate domnisoarele din spate care au mancat aseara pateu ne pot lamuri teoria lui Bahtin." Last edited by LapetiteMoc; 13.05.2010 at 19:28:52. Motiv: Am uitat. Si astazi, cu colega mea, avem urarea "Hai, bucurii sa ai si sa-ti fie ca pe vremea formalismului rus!" |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Minunile din viata voastra | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 14 | 10.10.2011 20:00:42 |
| Parerea voastra | claudiu31 | Intrebari utilizatori | 0 | 05.09.2011 00:01:15 |
| Situatie penibila sper sa nu fie iar "subiect penibil" | pol_AS_1 | Generalitati | 4 | 07.06.2010 19:12:33 |
| Situatie penibila la biserica ortodoxa din lisabona | pol_AS_1 | Generalitati | 35 | 05.06.2010 23:41:11 |
| PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 17:51:03 |
|
|