Citat:
În prealabil postat de glykys
Daniel, mantuirea sta in mult sfat, asta apare si la parintele Cleopa. In sensul ca, daca tu nu faci ceea ce propovaduiesti bine, macar altii se pot folosi de tot sfatul tau bun. Iar a indemna pe cineva la rugaciune nu poate fi decat o fapta buna. Poate cel care indeamna nu este mare rugator, dar castigand un suflet care isi pleaca urechea la cuvintele lui, nu va fi lipsit de plata.
Frumoasa pilda cu pustnicul, dar poate ca daca acela nu auzea ca rugaciunile poporului si ale clerului au fost in zadar, nu s-ar fi indurat de ei. Dar asa, i-a vazut uniti, dornici, dar neputiniciosi si s-a indurat de ei. Daca s-ar fi dus o singura persoana la el sa il roage de ploaie, nu crezi ca l-ar fi alungat pe acela, considerandu-l o ispita? Lasa planul Dorinei sa mearga si fii credinicios, nu necredincios, nu ca Toma! Poate Dumnezeu, vazand atatia forumisti ca se chinuie sa faca si ei ceva, ne va milui!
Hristos S-a inaltat!
|
Frate glykys(cum te cheama de fapt?) ,m-ai convins.Daca ai incredere in mine,te rog de maine sa faci 500 de metanii ,sa citesti o Psaltire pe zi,o evanghelie si doua acatiste...
Asa te vei mantui! Eu nu am timp de astea,am niste treburi de rezolvat.Asa ca te las pe tine,sa te folosesti de sfatul meu bun.
In ccea ce o priveste pe Dorina ,nu te baga unde nu-ti fierbe oala.Mesajul e pentru ea,si pentru cei care au fost alaturi de ea..
Daca vrei sa se roage pentru tine dorina,trimite-i pe privat ce rugaciuni vrei sa faca..