![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Aici ai dreptate, ca ma bag unde nu imi fierbe oala, dar cred ca asta este o boala contagioasa pe acest forum! Pai de ce sa nu ii spun sa se roage pentru mine? Sa se roage, frate, ca mult pretuieste rugaciunea unuia pentru altul! Daca ma rog eu pentru mine sa imi fie bine, sa fiu sanatoasa si la punga groasa, ce mare branza am facut?!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Sa scrii mai concis 2. Daca scrii ceva ,sa te intrebi daca merita si in ce scop o faci... Propune si tu ,poate te asculta dorina,sa se initieze un grup de rugaciune pentru glykys.eu unul sunt primul care-si da acordul,anticipat... |
|
|||
|
|||
![]()
Da,grupul de rugaciune pentru marirea salariilor.Pentru asta sunt de acord,si in plus pot sa si urmaresc concret daca v-ati facut treaba bine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca este la fel cu credinta ca exista Dumnezeu,nu-L vezi da crezi ca exista.Sigur si rugaciunile au un efect,tu nu poti sa-l vezi,dar macar poti sa crezi.Daca vrei sa vezi efectele rugaciunilor noastre,roaga-te sa-ti arate Dumnezeu ce efect au,fiindca esti curios....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si incearca sa nu mai iei in bascalie rugaciunea, te rog frumos! s-ar putea sa vina o zi cand vei dori sa te rogi pentru ceva anume si acea rugaciune sa nu fie ascultata. Atunci sa iti aduci aminte de Dorina!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este nevoie de rugaciune cat mai multa,dar forma ei ,uneori ma deranjeaza... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ma rog ,de obicei simt acest efect. Domnul nostru Iisus Hristos,a spus ca daca avem credinta cat un bob de mustar,vom putea spune muntelui sa se miste(ca efect al rugaciunii).Sau doar trebuie sa crezi ca s-a miscat,fara sa-l vezi ca se misca? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca o sa gasim puncte comune si o sa avem o ocazie poate.De exemplu pe 27 mai este conferinta lui Klaus Kenneth la Iasi.Eu ma duc..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai intors-o ca la Ploiesti.Mai citeste o data te rog.Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minunile din viata voastra | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 14 | 10.10.2011 19:00:42 |
Parerea voastra | claudiu31 | Intrebari utilizatori | 0 | 04.09.2011 23:01:15 |
Situatie penibila sper sa nu fie iar "subiect penibil" | pol_AS_1 | Generalitati | 4 | 07.06.2010 18:12:33 |
Situatie penibila la biserica ortodoxa din lisabona | pol_AS_1 | Generalitati | 35 | 05.06.2010 22:41:11 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
|