Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 22:41:30
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Uiti ce a zis Yeshua? Ca cel din urma va fi cel dintai? Uneori socotelile de-acasa nu se potrivesc cu cele din targ, cu atat mai mult socotelile lui Dumnezeu nu se potrivesc cu cele ale omului...
Eu nu stiu de ce, dar am impresia ca tu ti-ai facut o socoteala...
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 22:53:30
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Eu nu stiu de ce, dar am impresia ca tu ti-ai facut o socoteala...
Socoteala fiind care, ca nu inteleg.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 03:25:29
annajanette
Guest

Implicit

in orice caz merg pe credinta ordotodoxa, ma simt mai bine de cand m-am apropiat de BUNUL DUMNEZEU, va rog sa ma credeti ca stiu ca ce sufar acum este ptr pacatele mele si mai bine acum decat in iad. Imi este greu sa recunosc dar ii multumesc lui Dzeu ca mi-a dat suferinta sa ma trezeasca la realiate si ptr ca ma iubeste desi am suferit mult recunosc ca mi-am facut-o cu mana mea. merit ce mi se intampla SI SPER CA PRIN POCAINTA BUNUL DZEU SA NU MA ARUNCE IN IAD.
SLAVIT FIE NUMELE LUI SI VA MULTUMESC TUTUTOR CA ATI PARTICIPAT LA DUREREA MEA PSIHICA SI FIZICA.
SA FITI BINECUVANTATI SI NU VA MAI CERTATI INTRE VOI PTR PREJUDECATI OCUPATI-VA TIMPUL CU IUBIREA PTR TOT CE EXISTA IN LUME IN FRUNTE CU SFANTA TREIME!!!!
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 13:21:45
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
in orice caz merg pe credinta ordotodoxa, ma simt mai bine de cand m-am apropiat de BUNUL DUMNEZEU, va rog sa ma credeti ca stiu ca ce sufar acum este ptr pacatele mele si mai bine acum decat in iad. Imi este greu sa recunosc dar ii multumesc lui Dzeu ca mi-a dat suferinta sa ma trezeasca la realiate si ptr ca ma iubeste desi am suferit mult recunosc ca mi-am facut-o cu mana mea. merit ce mi se intampla SI SPER CA PRIN POCAINTA BUNUL DZEU SA NU MA ARUNCE IN IAD.
SLAVIT FIE NUMELE LUI SI VA MULTUMESC TUTUTOR CA ATI PARTICIPAT LA DUREREA MEA PSIHICA SI FIZICA.
SA FITI BINECUVANTATI SI NU VA MAI CERTATI INTRE VOI PTR PREJUDECATI OCUPATI-VA TIMPUL CU IUBIREA PTR TOT CE EXISTA IN LUME IN FRUNTE CU SFANTA TREIME!!!!
Ma bucur pentru tine, annajanette, si-ti doresc bucurie de la Domnul, pace si sanatate sufleteasca.
Maica Preacurata sa te ocroteasca!
Amin
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 02:42:51
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
ma bucur pentru tine, annajanette, si-ti doresc bucurie de la domnul, pace si sanatate sufleteasca.
Maica preacurata sa te ocroteasca!
Amin
te iubesc:)
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 07:17:40
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Bravo, Anajanete!Esti pe drumul cel bun!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 13:53:45
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Bravo, Annajanete!Esti pe drumul cel bun!
Iti multumesc Rodica:)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42