Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 20:10:35
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Daca te referi la case de rugaciune, nici una nu e mai veche de cateva sute de ani. Daca te referi la denominatii, cele mai vechi au aparut dupa Marea Schisma. Daca te referi la crestinism, , da, e vechi de 2000 de ani. Dar niciuna dintre acestea nu e Biserica. Biserica este multimea celor credinciosi care vor merge in rai cu Hristos.
Raiul, draga mea Doriana, l-am avea deja de pe-acum, pe-acest pamant, daca am sti sa ne comportam ca oamenii unul cu altul... ca templul lui Dumnezeu, dupa parerea mea, e omul care invata sa fie Om.

Last edited by maria-luisa; 10.05.2010 at 20:14:14.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 20:13:35
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Raiul, draga mea Doriana, l-am avea deja de pe-acum, pe-acest pamant, daca am sti sa ne comportam ca oamenii unul cu altul...
Asta s-ar chema bunatate , buna intelegere sau bun-simt. Raiul e ceva ce depaseste termenele noastre de comparatie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 20:15:49
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Asta s-ar chema bunatate , buna intelegere sau bun-simt. Raiul e ceva ce depaseste termenele noastre de comparatie.
Crezi ca ca vreunul va putea ajunge mai departe, sarind peste aceste trepte?
Cred ca ne furam singuri "caciula" daca credem ca Dumnezeu nu vede decat ce vrem noi.
daca ne-a trimis sa ne nastem aici, pentru Imparatia Lui pe-acest pamant ne-a trimis, pentru pacea si dragostea ce ar trebui s-o implinim aici, prin Dumnezeu, fata de semenii nostri, indiferent de credinta. De la El vin toate,iar pretioasa viata pe care o avem, de la El o avem.

Last edited by maria-luisa; 10.05.2010 at 20:25:44.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 20:18:42
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Crezi ca ca vreunul va putea ajunge mai departe, sarind peste aceste trepte?
Acestea le poti avea daca ai bunavointa. Insa raiul il poti avea numai prin Hristos. El este Usa catre Dumnezeu si toata frumusetea Lui.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42