![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumneata spui asta.
|
|
|||
|
|||
![]()
posteaza pe acest forum ortodox sa ma ietre ca nu am inceput povestirea primului contact cu o persoana penticostala care era sub pretinsa influienta a duhului sfint a vorbirii in limbi.undeva in ardeal cind eu aveam o virstra mai frageda trecind pe linga gradina unui gospodar aud zgomote mai deosebite dincolo de gard gospodarul nostru se roga si tremura intrun mod deosebit ceia-ce ma ,cam speriat oarecum atuncia ,am zis: acest om are probleme[epilepsie]fug repede la un cunoscut vecin al lui spunindu- i sa ma ajute la care el imi raspunde no stai fain ca e tramurici atuncia lam intrebat da ce e aia tremurici omul a zis o secta ce nu are nimic cu biserica noastra[ortodoxa]cel ce a initiat-o a fost un cantor ortodox care s-a certat cu popa din sat intemeind casa de adunare in casa lui personala.poate si aceasta experienta m-a facut curios mai tirziu cu vrio citiva zeci de ani sa vad mai pe viu aceste practici mergind la o casa de adunare.pentru cei ce au ochi de vazut si urechi de auzit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba dumneata ai spus-o indirect. Ce-ai văzut rău în faptul că oamenii aceia ajută și se îngrijesc de sănătatea semenilor lor asemenea Domnului Hristos? De ce par "roboței" făcând asta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema e ca (daca s-ar opri doar la a-i ajuta,) dupa 2-3 vizite cu pachetelul de papica, scot Biblia si ii aburesc la maxim...dupa ce-i boteaza, ii lasa in plata Domnului... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O seara buna. |
|
|||
|
|||
![]()
Subiectul era afirmatia dumitale. Si oricum ai da-o aceasta afirmatie denota dispret si chef de cearta:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am crezut ca un teolog penticostal, ca dumneata, si la o anumita varsta (peste 40 de ani) are alte preocupari, dar mai inainte de toate, o viziune corecta asupra lucrurilor. Dar m-am inselat. Daca ar fi fost asa, nu stateai acum la vanatoare si povesti vanatoresti. Toate bune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu m-am pretins teolog nici in viata reala nici pe forum. Iar varsta mea nu are nici o legatura cu subiectul. Haideti sa pastram o limita in ceea ce priveste atacurile la persoana. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eu cred ca ea ti-a solicitat ajutorul, tocmai pentru ca ai fi teolog.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Atac la persoana? Cu ce? Cu varsta? Eu am 45 de ani si, intamplator, sunt tot constanteanca.
Preocuparea? Nu eu am spus-o, ci altcineva. Nu asta am intentionat, iar daca am lasat sa se inteleaga astfel, imi cer scuze. De altfel, asta este si motivul pt.care m-am intors la calculator. Din cauza unui disconfort fizic, am fost destul de...artagoasa, lucru in care nu prea ma recunosc de obicei. (Insa vad ca incepe sa devina obisnuinta si asta nu-i a buna.) Care disconfort a crescut vertiginos cand am vazut cum mi-au fost rastalmacite cuvintele. Se stie ca Domnul lucreaza prin oameni, iar eu va sunt recunoscatoare, drept pt. care consider necesar sa-mi cer scuze pt. cuvinte sau purtari care v-au ranit, deoarece nu asta a fost intentia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|