![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mai raspund pentru ca mi-am dat seama ca nu au niciun rost discutiile cu NP, nu degeaba au spus Sfintii Parinti, au stiut ce vorbesc! Daca nu ai avut o nasa onesta nu inseamna ca botezul nu a fost valid si nu cred ca cineva se poate preface in timpul raspunsurilor pe care la da practic inaintea lui Dumnezeu, pentru ca preotul intreaba: te unesti cu Hristos? si nasul raspunde ma unesc cu Hristos! Vrei sa spui ca atunci a fost o falsa unire si acum e cea reala... Tu zici! insa iti place sau nu, se numeste apostazie! |
|
|
|||
|
|||
|
Desigur ca in mine nu a fost nici o urma de ortodoxie, doar am mai spus. Si nu imi bat joc, chiar asta s-a intamplat. Dar daca vrei sa ma numesti apostata e ok, esti totusi blanda fata de alti frati de ai tai.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Si eu credeam, si am mai citit apoi si marturii ale unor fosti NP, ca aceste culte NP exact pe acest aspect pun accent, incearca sa il implice pe credincios cat de mult se poate in activitatile comunitatii, ii ocupa aproape tot timpul, si il distanteaza in acelasi timp aproape total de restul societatii, in consecinta oricaruia dintre acestia cred ca i-ar veni foarte greu sa mai iasa din aceste comunitati in principal sociale, pentru ca odata desprinsi din ele, cred ca intrevad, si li se si induce sentimentul ca s-ar simti nesiguri, singuri, parasiti, fara sprijin, si fara prieteni.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si imi amintesc ca era mereu ocupata cu tot felul de activitati si foarte mult s-a instrainat de familia ei, de parinti... nici nu se mai ducea pe acasa |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Să înțelegem de aici că Domnul Hristos a fost un fel de roboțel atunci când a făcut asistență socială, când a vindecat gratuit, etc...?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
La adventistii sunt initiate unele activitati (proiecte). Fiecare isi alege, dupa cum se simte capabil si dupa cum il mana Duhul, sa participe la o activitate. Nimeni nu este obligat cu nimic. Principiul libertatii este un principiu divin, si este respectat. Cat despre instrainarea de parinti, asta este o alta mare minciuna. Personal, inainte nu ma intelegeam prea bine cu parintii (in special cu mama). De cand m-am apropiat de Dumnezeu, viata mea s-a schimbat in bine in multe privinte, inclusiv in relatia deosebita pe care o am acum cu parintii ( care sunt ortodocsi ). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Va sfatuiesc sa pastram un limbaj demn de forumul ortodox pe care ne aflam cu totii.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|