![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si imi amintesc ca era mereu ocupata cu tot felul de activitati si foarte mult s-a instrainat de familia ei, de parinti... nici nu se mai ducea pe acasa |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Să înțelegem de aici că Domnul Hristos a fost un fel de roboțel atunci când a făcut asistență socială, când a vindecat gratuit, etc...?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumneata spui asta.
|
|
|
|||
|
|||
|
posteaza pe acest forum ortodox sa ma ietre ca nu am inceput povestirea primului contact cu o persoana penticostala care era sub pretinsa influienta a duhului sfint a vorbirii in limbi.undeva in ardeal cind eu aveam o virstra mai frageda trecind pe linga gradina unui gospodar aud zgomote mai deosebite dincolo de gard gospodarul nostru se roga si tremura intrun mod deosebit ceia-ce ma ,cam speriat oarecum atuncia ,am zis: acest om are probleme[epilepsie]fug repede la un cunoscut vecin al lui spunindu- i sa ma ajute la care el imi raspunde no stai fain ca e tramurici atuncia lam intrebat da ce e aia tremurici omul a zis o secta ce nu are nimic cu biserica noastra[ortodoxa]cel ce a initiat-o a fost un cantor ortodox care s-a certat cu popa din sat intemeind casa de adunare in casa lui personala.poate si aceasta experienta m-a facut curios mai tirziu cu vrio citiva zeci de ani sa vad mai pe viu aceste practici mergind la o casa de adunare.pentru cei ce au ochi de vazut si urechi de auzit.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ba dumneata ai spus-o indirect. Ce-ai văzut rău în faptul că oamenii aceia ajută și se îngrijesc de sănătatea semenilor lor asemenea Domnului Hristos? De ce par "roboței" făcând asta?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Problema e ca (daca s-ar opri doar la a-i ajuta,) dupa 2-3 vizite cu pachetelul de papica, scot Biblia si ii aburesc la maxim...dupa ce-i boteaza, ii lasa in plata Domnului... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
O seara buna. |
|
|
|||
|
|||
|
Subiectul era afirmatia dumitale. Si oricum ai da-o aceasta afirmatie denota dispret si chef de cearta:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am afirmat ca pt. fetele acelea existau lucruri care trebuiau facute neaparat:spalatul, schimbatul scutecelor si pansatul ranilor unei femei operate si imobilizate la pat. Iar asta nu se face cu usurinta si placere. Cu atat mai mult daca este vorba despre un strain. Insa pt.ele era aproapele care trebuia ajutat, iar aici am folosit cuvantul robotei - faceau ceea ce stiau ele ca trebuie facut, fara talente, mofturi, greturi si alte cele. Unde este dispretul ? __________________________________________________ ______________________________________________ Atitudinea ta mi-aduce aminte de doua fete (pocaite, am inteles) cu un devotament extraordinar care au ingrijit o femeie batrana, botezata ortodox dar necredincioasa, pana aproape de moartea acesteia. Veneau fetele la fiecare doua zile si fara sa se scarbeasca o schimbau si o spalau pe femeia care era imobilizata la pat dupa operatie. Tot ele aduceau scutece si medicamente pe care le luau de la locul lor de adunare. Le-am cunoscut personal pe amandoua iar la intrebarea mea de unde atata grija fata de batrana destul de uracioasa si profitoare, mi s-a raspuns simplu:Asa trebuie! __________________________________________________ ________________________________________________ Last edited by carmina; 09.05.2010 at 23:02:25. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|