![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Si apoi , ai zis intr-o postare ca Dumnezeu ti S-a descoperit, banuiesc ca tu consideri ca ti S-a descoperit printr-un penticostal altfel nu vad cum sa fi intrat in acest cult. Presupun ca nu te-ai nascut penticostala pentru ca ai avut o perioada de "greseli si cautari", cum ai afirmat mai sus... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te-ai gandit vreo clipa ca poate si in cadrul acestui cult Il poti gasi pe Hristos, desi nici un ortodox virtuos nu ar accepta asa ceva? Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici un ortodox nu ar accepta ca Hristos este si in BP. Dar totusi este si asta ma atrage. Sunt fratii mei, Hristos m-a asezat intre ei si nu am nici un motiv sa-i parasesc.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai plecat din BO pentru ca nu te-ai straduit sa cunosti ortodoxia si sunt convinsa ca totul s-a intamplat cand treceai prin clipe grele! Maica Domnului sa aiba grija de tine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Andrusca, nici pe tou tube care tie iti place asa de mult nu se vad manifestari de care zice domnul g . Dar tie iti place folclorul ortodox, ca de obicei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atitudinea ta mi-aduce aminte de doua fete (pocaite, am inteles) cu un devotament extraordinar care au ingrijit o femeie batrana, botezata ortodox dar necredincioasa, pana aproape de moartea acesteia. Veneau fetele la fiecare doua zile si fara sa se scarbeasca o schimbau si o spalau pe femeia care era imobilizata la pat dupa operatie. Tot ele aduceau scutece si medicamente pe care le luau de la locul lor de adunare. Le-am cunoscut personal pe amandoua iar la intrebarea mea de unde atata grija fata de batrana destul de uracioasa si profitoare, mi s-a raspuns simplu:Asa trebuie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu insa privesc lucrurile asa: un om constient e acelasi mai tot timpul, si nu timp de 5-10 minute, dupa 1 ora de stat linistit, cu zambetul pe fata...devine altul, dupa care redevine ce era inainte...si nu stie cum s-a maifestat in timpul ala. De ce s-ar stramba unii in cele 5 minute, si s-ar controsiona...daca ei nu fac asta in mod normal?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|