![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu insa privesc lucrurile asa: un om constient e acelasi mai tot timpul, si nu timp de 5-10 minute, dupa 1 ora de stat linistit, cu zambetul pe fata...devine altul, dupa care redevine ce era inainte...si nu stie cum s-a maifestat in timpul ala. De ce s-ar stramba unii in cele 5 minute, si s-ar controsiona...daca ei nu fac asta in mod normal?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei sa incetezi cu contorsionatul? Ti-am explicat clar cum e cu rugaciunea. Multumesc.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De exemplu exista penticostali care stau linistit pe scaune, asculta, nu se agita, atenti sa nu deranjeze pe cei din jur, si care in timpul rugaciunii...au manifestari straine de ceea ce erau inainte de ea?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tacut, respectuos, calm, senin =>agitat, incruntat, incretit la fata, nu prea vede, nu prea aude nimic in jur, nu stie exact ce face...moment de rugaciune dupa care din nou...calm, luminos, linistit, fara sa stie cum era in timpul rugaciunii. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
O singura data am avut ocazia sa asist la o "vorbire in limbi" (si sper sa nu mai am ocazia). Cuvinte rostite intr-o limba necunoscuta, un zambet ciudat pe fata... care insa au incetat in momentul in care am inceput sa spun Crezul cu voce tare... Ideea e ca oricum m-a infricosat momentul, nu am putut dormi toata noaptea, m-am rugat intruna... Si inca ceva: impresia ca nu era persoana sotului meu, parca si vocea i se schimbase, raguseala de dupa... Intr-un cuvant: CIUDAT.
|
||||
|
||||
![]()
De rugaciunea inimii ati auzit?
|
|||
|
|||
![]()
Auzit. Am si practicat un timp cand mergeam prin lume cautand pe Dumnezeu. Nu am fost foarte perseverenta in a repeta-o intruna, se pare...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa se pare... Daca perseverai mai mult ca sigur erai ortodocsa acum...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|