![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
=>adica tu afirmi despre MATERIE CA E VESNICA SI E NECREATA ? :)))))) ai inventat O NOUA LEGE A FIZICII => PREMIUL NOBEL SCRIE PE TINE . chestia asta e mai credibila pentru tine decat existenta unui Dumnezeu ? adica voi ajungeti tot la "necreat si vesnic" dar dati materiei oligofrene aceste atribute si nu lui Dumnezeu? si spuneti ca sunteti rationali?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu pe dumnezeu făcând lumea văzuși?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai la fel ca tine, cred in ce n-am vazut. Ce, ai cumva impresia ca iti pui la contributie alte mecanisme de cunoastere? E fix un belief si-asta al tau.
Nu stiu cu ce e mai buna credinta ta decat a mea, totusi :D
|
||||
|
||||
![]()
mai modern talking, nu te roade(doare) ca'n viziunea ta despre tine, esti efemer ca si viata asta "materiala" ?
nu te apuca nervii cand stii ca or'cat da multe nobele ai lua, s'alege prafu' de ele odata s'odata ? nu te ia cu bildiseli cand stii ca dupa ce'nchizi ochiu', te navaleste doar intunericu', s'astat ? vrei sa fii doar o zgarietura pe poala lu' barosanu' de universu' ? A ? ![]() Io zic(nu dau cu parau' si nici nu oblig) ca se te mai gandesti nitel(ca nu doare)...ca-i pacat d'atata truda... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In schimbul a ce, ca daca nu crezi in acel lucru nici n-ai cum sa-l dai la schimb nici macar teoretic :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vrei sa spui ca milioanele de sfinti si martiri care au murit pentru Hristos sunt doar niste nebuni? mai ,daca erau 10 ,100,1000 dar...milioane sa se fi inselat timp de 2000 de ani? aceasta dovada e echivalenta cu Dumnezeu a venit in 1980 cum "vrei" tu .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Și da, toți acei martiri și blabla s-au înșelat, într-un efect de turmă pe care te-a luat și pe tine. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|