Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2010, 10:50:50
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
1.Pai daca-i zeu atotputernic face ce vrea.(Pamantul este "pesa" de rezistenta, cea mai cea, ma'ntelegi, si e normal sa-i placa, e ca la om, face omu' o "chestie" si'i place mult, mult de tot...).
Asa suntem noi mai chivernisiti, strangem bile albe, pentru zile negre...apropo, te uiti pe fereastra(spre orizont) din cand in cand ?
Știai că numai în universul cunoscut există aproximativ 7²³º planete asemănătoare Pământului? De ce tocmai planeta asta?
Și nu mă uit pe fereastră, ci mă uit de afară, și ce văd sunt astre.
Și explică de ce a mai făcut și stelele ca să lumineze noaptea? Se știe că sunt tot timpul acolo chiar și ziua, și de ce i-a luat 3-4 zile să facă o biată planeta și dar juma de zi să facă un întreg univers?Tu chiar ignori toate descoperirile de 2000 de ani încoace? De ce în biblie nu este nici vorbă despre lucrurile necunoscute atunci? Simplu. Pentru că a fost scrisă de un om. Iar Moise poate că era bolnav mintal, și tu nu ești mai prejos.

Citat:
2.Ne rugam ca asa vrem noi, daca e maniac ? poti sa-L intrebi, sta de vorba cu oricine, inclusiv cu tine...)
Mă refeream că dumnezeul tău știe de la început ce se va întâmpla, știi expresia, "ce ți-e scris ți-e scris", atunci de ce continui să te rogi atâta timp cât el știe ce va face. E nesigur sau "ego"maniac?

Citat:
3.1 Dumnezeu nu locuieste undeva, universul, noi, si tu inclusiv locuim in El.
Invizibilitatea seamănă foarte mult cu inexistentul.
Citat:
4.Daca mori nu mai ai perceptia timpului "material", asa ca vesnicia poate dura s'o clipa(caz in care nu ne-am plicitisi, chiar si goi "pusca" fiind...fara "toale" e mai simplu...).

Nu pot decat sa te citezde ce a facut asa ? Ei, asta urmeaza sa'ntelegi singur, ca-i greu de explicat in doua trei vorbe...si oricum exista(momentan, sper) sanse putine ca sa intelegi...
În biblie se spune că dumnezeu "a făcut" care e la timpul trecut, deci și în invizibilitatea sa există timpul

Last edited by modern talking; 01.05.2010 at 10:53:29.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 12:26:56
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de modern talking Vezi mesajul
Știai că numai în universul cunoscut există aproximativ 7²³º planete asemănătoare Pământului? De ce tocmai planeta asta?
Și nu mă uit pe fereastră, ci mă uit de afară, și ce văd sunt astre.
Și explică de ce a mai făcut și stelele ca să lumineze noaptea? Se știe că sunt tot timpul acolo chiar și ziua, și de ce i-a luat 3-4 zile să facă o biată planeta și dar juma de zi să facă un întreg univers?Tu chiar ignori toate descoperirile de 2000 de ani încoace? De ce în biblie nu este nici vorbă despre lucrurile necunoscute atunci? Simplu. Pentru că a fost scrisă de un om. Iar Moise poate că era bolnav mintal, și tu nu ești mai prejos.
zau ? de ce nu 10²³º ? Pentru ca Biblia este un "manual" despre "bunele maniere" si nu un tratat de stiinta, si mai mult, are caracter local , se refera strict la Pamant. Nu ignor "descoperirile", constat ca inca racaiti in talpa lui Dumnezeu si nimic mai mult.(daca va credeti "cineva" e treaba voastra).
Fiind bolnav mintal am o scuza, tu, ce scuza ai ?

Citat:
Mă refeream că dumnezeul tău știe de la început ce se va întâmpla, știi expresia, "ce ți-e scris ți-e scris", atunci de ce continui să te rogi atâta timp cât el știe ce va face. E nesigur sau "ego"maniac?
Pai, n-ai inteles nimic, eu nu ma rog sa-si schimbe planu', ci din contra, sa-l duca la bun sfarsit(exista riscu' sa-l amane, asa, ca unii ca tine sa aiba timp pentru "desteptare", si asta'nseamna ca noi ceilalti sa te asteptam in loc sa ne bucuram).

Citat:
Invizibilitatea seamănă foarte mult cu inexistentul.
Vezi arerul ? Nu. Asta inseamna ca nu exista ?

Citat:
În biblie se spune că dumnezeu "a făcut" care e la timpul trecut, deci și în invizibilitatea sa există timpul
asa si ???
Vechi 01.05.2010, 12:53:54
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
zau ? de ce nu 10²³º ? Pentru ca Biblia este un "manual" despre "bunele maniere" si nu un tratat de stiinta, si mai mult, are caracter local , se refera strict la Pamant. Nu ignor "descoperirile", constat ca inca racaiti in talpa lui Dumnezeu si nimic mai mult.(daca va credeti "cineva" e treaba voastra).
Fiind bolnav mintal am o scuza, tu, ce scuza ai ?
Crime, mâncare care cade din cer, animale care vorbesc..halal "manual despre bunele maniere"!

Citat:
Pai, n-ai inteles nimic, eu nu ma rog sa-si schimbe planu', ci din contra, sa-l duca la bun sfarsit(exista riscu' sa-l amane, asa, ca unii ca tine sa aiba timp pentru "desteptare", si asta'nseamna ca noi ceilalti sa te asteptam in loc sa ne bucuram).
Dar dacă dorința ta îi contravine? Sau tu te consideri o marionetă care face ce vrea cu tine.

Citat:
Vezi arerul ? Nu. Asta inseamna ca nu exista ?
Dacă bagi aerul într-o încăpere la -5000*C o să-l vezi pentru că se solidifică.Ai rămas corigent la chimie sau ceva?

Citat:
asa si ???
În bible nu spune că dumnezeu a făcut planeta Jupiter, dar fără ea n-ai fi fost acuma în fața calculatorului. Probabil că te întrebi de ce, dar până și Jupiter a avut un rol mai important decât dumnezeu.

P.S. ca să nu rămâi în ceață la faza cu Jupiter citește despre Shoemaker-Levy 9, sper că ai destulă inteligență să te prinzi singur!
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 13:04:30
voodoo
Guest

Implicit

Citat:
Anonimu', era Fii'su, nu putea sa ne termine, facu-se o promisiune inainte,
asta ar trebui sa'nsemne ceva pentru noi(care nu prea ne tinem de promisiuni).
Si daca facuse o promisiune ce ?
Trebuia sa si-o si tina ? De ce ? Trebuie sa dea socoteala cuiva ???
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 14:56:08
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de voodoo Vezi mesajul
Si daca facuse o promisiune ce ?
Trebuia sa si-o si tina ? De ce ? Trebuie sa dea socoteala cuiva ???
Nu, trebuie sa dea exemplu.
Vechi 01.05.2010, 15:02:59
voodoo
Guest

Implicit

Trebuie sa dea exemplu cui si de ce ?
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 15:08:19
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de voodoo Vezi mesajul
Trebuie sa dea exemplu cui si de ce ?
Ma pretine, cand promiti ceva ii musai sa te tii de cuvant, chiar Dumnezeu fiind.
S'acum, noua ne-a promis ca nu ne mai calca pe gat, ca nu ne mai starfoceste sub bocancu' plin de noroi, ca pe niste ganganii ce ne aflam, chiar daca noi incapatanati si cu nasu'n vant ne buricam, El asteapta rabdator sa ne urce mintea'n cap din s..a.(asta-i promisiunea de care ziceai io, ma'ntelegi ?)
Vechi 01.05.2010, 14:54:30
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Crime, mâncare care cade din cer, animale care vorbesc..halal "manual despre bunele maniere"!
"..." = quota = figurat, ai ramas la romana ?

Citat:
Dar dacă dorința ta îi contravine? Sau tu te consideri o marionetă care face ce vrea cu tine.
Hm, marioneta, hm...cine o fi marioneta, si mai ales a cui ?(a negurosului ?)

Citat:
Dacă bagi aerul într-o încăpere la -5000*C o să-l vezi pentru că se solidifică.Ai rămas corigent la chimie sau ceva?
zau ? baga-l tu, ca eu n-am de unde sa iau -5000*C. (s'asta cu gradele parca-i din fizicistica)

Citat:
În bible nu spune că dumnezeu a făcut planeta Jupiter, dar fără ea n-ai fi fost acuma în fața calculatorului. Probabil că te întrebi de ce, dar până și Jupiter a avut un rol mai important decât dumnezeu.
De ce ar fi scris ? Nu este relevant. In cazul asta ma'nchin in fata planetei jupiter , care a deviat cometa s'a "halit'o"...

Citat:
P.S. ca să nu rămâi în ceață la faza cu Jupiter citește despre Shoemaker-Levy 9, sper că ai destulă inteligență să te prinzi singur!
Gentu', la Tunguska(in Siberea lu' sovetici, adicatelea), n'a fost nici un meteor, ma'ntelegi, a fost un plasmoid solar, asta daca stii ce-i aia(e la moda e trendi...esti in urma pretine). Spun'le la aia de la nash(p)a sa-si curete ochianu', ca vede'n ceata.

p.s. pastreaza "bunu' lu' simtu'" chiar daca te "strange" pielea s'dai p'afara.
Vechi 01.05.2010, 15:12:21
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
"..." = quota = figurat, ai ramas la romana ?
Lasă româna, că și dacă am vorbi în swahili tot aia ai înțelege.

Citat:
Hm, marioneta, hm...cine o fi marioneta, si mai ales a cui ?(a negurosului ?)
A unui zeu plictisit, că nu de asta te-a creat, că se plictisea sfânta treime de la atâta threesome.

Citat:
zau ? baga-l tu, ca eu n-am de unde sa iau -5000*C. (s'asta cu gradele parca-i din fizicistica)
Am dat o valoare acolo, nu sunt chimist, da nici prost să afirm că aerul exista da nu-l văd. atâta timp cât e un gaz incolor.

Citat:
De ce ar fi scris ? Nu este relevant. In cazul asta ma'nchin in fata planetei jupiter , care a deviat cometa s'a "halit'o"...

Gentu', la Tunguska(in Siberea lu' sovetici, adicatelea), n'a fost nici un meteor, ma'ntelegi, a fost un plasmoid solar, asta daca stii ce-i aia(e la moda e trendi...esti in urma pretine). Spun'le la aia de la nash(p)a sa-si curete ochianu', ca vede'n ceata.

p.s. pastreaza "bunu' lu' simtu'" chiar daca te "strange" pielea s'dai p'afara.
Jupiter, spre surprinderea ta e cea mai mare planetă din sistemul nostru solar. Având o așa masă atrage spre ea toate corpurile rămase de la formarea sistemului solar. Câteodată asteroizii aflați în norul Oort vizitează mai de aproape centrul sistemului și dacă n-ar fi Jupiter ar avea șanse să se ciocnească cu Pământul. Mi-e lene să-ți explic mai bine da ai văzut și tu că atunci când Jupiter nu și-a făcut treaba au dispărut dinozaurii.
Și cu siguranță că un meteorit care ar lovi Pământul nu ar oferi un sfârșit în car oamenii se ridică la ceruri. AMIN.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 15:24:17
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Lasă româna, că și dacă am vorbi în swahili tot aia ai înțelege.
Vorbeste-mi in ...(mi se amesteca gangurelile, aicia) s'apoi o'm mai videa.

Citat:
A unui zeu plictisit, că nu de asta te-a creat, că se plictisea sfânta treime de la atâta threesome.
ce inseamna in viziunea ta , zeu ? da plictisit ?

Citat:
Am dat o valoare acolo, nu sunt chimist, da nici prost să afirm că aerul exista da nu-l văd. atâta timp cât e un gaz incolor.
Bine, deci am consensuat nu'i totdeauma valabila afirmatia :invizibli=inexistent.

Citat:
Jupiter, spre surprinderea ta e cea mai mare planetă din sistemul nostru solar. Având o așa masă atrage spre ea toate corpurile rămase de la formarea sistemului solar. Câteodată asteroizii aflați în norul Oort vizitează mai de aproape centrul sistemului și dacă n-ar fi Jupiter ar avea șanse să se ciocnească cu Pământul. Mi-e lene să-ți explic mai bine da ai văzut și tu că atunci când Jupiter nu și-a făcut treaba au dispărut dinozaurii.
Și cu siguranță că un meteorit care ar lovi Pământul nu ar oferi un sfârșit în car oamenii se ridică la ceruri. AMIN.
S'daca a fost supervulcanuscuipaciosdefumsilava din as(h)ia or din america'n california ? A ? Ce zici, il lsam pe ju'n pace ? A, a ?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07