Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2010, 14:34:06
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Si parca nu e...

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Prezumțiozități.

Și la ce v-ar folosi ? Dacă veți vedea, veți crede în Imaculata Concepție ? Dacă veți vedea că Sfinții Părinți ai Bisericii Nedespărțite susțin primatul petrin și nici unul nu îl contestă, veți crede în primatul petrin ?
Poate nu ne-ar "folosi" noua cu nimic, dar ar fi o dovada a bunei dv credinte, o dovada in sprijinul celor pe care le sustineti. Pentru ca altfel, vedeti, pot sa apara suspiciuni.
Ca oricine poate veni si spune: "Am gasit eu la sfantul cutare ca spune asta, dar nu va spun unde, ca sa nu starnesc discutii..." E putin cam pueril, nu vi se pare?

La fel a facut tigerAvalo, care a spus ca stie el "foarte multi sfinti parinti care sustin ecumenismul", si cand l-am rugat sa-mi dea macar 2-3 exemple concrete (nume, opera) s-a facut ca ploua...

E usor sa facem afirmatii, sa generalizam, sa punem anumite vorbe pe seama unor personalitati - dar trebuie sa mai si dovedim. Altfel se poate numi chiar calomnie, nu credeti? Si parca nu e tocmai fain frumos, nu?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? pacatoasa Generalitati 19 28.04.2023 21:31:00
Psihologia ereziilor Traditie1 Alte Religii 23 19.03.2011 08:42:02
Cu cine s-a luptat Iacov si de ce? Agkelos Din Vechiul Testament 12 21.09.2009 11:19:24
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05