![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricat incerci sa o intorci, sa o sucesti nu convingi nici un ortodox autentic. Si nici pe tine nu te poti minti la infinit. Da, Dumnezeu se descopera OMULUI oriunde. Un om se poate naste oriunde, problema este ce faci cu acel suflet nou nascut? Pe mana cui il lasi? Cine educa acel sufletel pur si nevinovat? Iti este tot una?Pruncii nu au discernamant,ei inghit orice hrana si se ataseaza neconditionat de persoana langa care deschid ochii. Pot ei discerne daca mama respectiva este alcoolica, sau drogata, sau psihopata? Pe cand realizeaza acest lucru devin adulti marcati definitiv. Totusi Dori.. de ce atata inversunare impotriva a ceea ce postez eu? Ai citit cumva cartile?( sunt foarte multe aparute recent) Ti se par 'propagandiste'? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu stiam ca ai scris carti, m-am uitat dupa vreun link la ceva blog dar nu am gasit. As fi interesata. Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 23.04.2010 at 18:58:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.Nu, nu-ti face nici o placere sa discuti cu mine ci dimpotriva ma percepi ca pe una "ranita "care "musca din .. 'sectanti' si la cate stiu din interior privind acest amalgam de ideologii chiar am ce povesti ! Stai linistita,Iisus Hristos,Domnul meu si Dumnezeul meu mi-a dat vindecare si iertare si ma simt ca si un nou nascut din apa si din Duh,iar cand privesc in urma la toata cautarea si toate experientele mele ma prinde o mila de toti cei ce continua sa bajbaie si sa pice in plasa acestor impostori de 'predicatori, simple victime ignorante din punct de vedere religios. 2.Era o figura de stil , o comparatie apropo de nasterea din nou in anumite secte. 3.nu-mi aduc aminte sa te fi acuzat ca esti la 'racolat'. Eu cred ca tu ai, intr-adevar ,o problema legata de parerea ortodocsilor legata de secte si incerci sa ne convingi cat de 'deosebiti si extraordinari' si la fel de buni sunteti. Nu are rost sa te mai obosesti!Ai dreptate !Noi nu avem nimic cu voi ! Problema este cu "mana care impinge leaganul" nu cu pruncul din el. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă oamenii îl caută cu toată inima pe Dumnezeu bâjbâind, ferice de ei, îl vor găsi. În BO sau la NP. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca il gasesc acolo ii bai.Nu cred ca cineva care sapa adanc poate sa-l gaseasca pe Dumnezeu la NP.Personal din cate am observat eu si pe forumuri straine, oamenii care cauta ori ajung "liberi" cugetatori ori aleg o biserica traditionala (Ortodoxa,Catolica,etc).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
In rest, mi-a facut placere sa discutam si chiar imi place stilul tau [stiu ca nu ma crezi, dar asta e]. Poate ai totusi un blog. Toate cele bune!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iata ce spuneam in esenta anterior: "Eu cred ca tu ai, intr-adevar ,o problema legata de parerea ortodocsilor legata de secte ....Noi nu avem nimic cu voi ! Problema este cu "mana care impinge leaganul" nu cu pruncul din el." |
|
|||
|
|||
![]()
ok, cum spui tu.
Acum sunt pe aceeasi lungime de unda? ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Pai si spune-le oamenilor incotro imping acesti inconstienti leaganul, tu care te-ai luminat, spune-le si lor sa stie sa sa iasa de acolo cat mai este timp.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nenea,mi-e teama ca ma confunzi! Ce poate sti o piticanie ca mine,daca marele David zicea: "Eu sunt vierme nu om" iar parintele Cleopa zicea :"Ce-ati venit sa vedeti?Un putregai? Eu sunt mos putregai". Pai atunci eu cum sa luminez pe cineva? Cand scrie ca :" Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăța toate și vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu."Sf.Ev.Ioan.14.26
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|