![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Daaaar, ca sa nu iti creasca inimioara prea tare, adaug (pentru ca de felul meu sunt en garde)sper sa nu fie tot o tactica...si tot pentru pentru a castiga adepti, dar altfel...prin alte metode, pentru ca cele vechi au cam fost deconspirate!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Felul în care te simți depinde de teologia pe care ai adoptat-o. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ca, de altfel, mai toți NP de pe aici. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca nu intram pe forum, poate nu eram curios sa citesc acele lucrari. Citat:
Important este sa ai ceva impotriva invataturilor gresite. La acest capitol, condamnam si greselile facute de altii si cele facute de noi. Citat:
Si, nu este vorba de prozelitism (rautacioasa expresie). Personal, sunt interesat ca tot mai multi oameni sa cerceteze cu pasiune si dorinta de adevar Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura). In rest, ... sa-i mane Dumnezeu unde va vrea. Cred ca la fel gandesc multi din fratii mei de credinta protestanti sau neo-protestanti. Citat:
Discutiile de pe acest forum au mai avut un efect, pentru mine (in afara de dezamagirile referitoare la ortodoxie). Fiind nevoit sa raspund la o sumedenie de minciuni, am ajuns la o usoara convingere ca biserica din care fac parte poate fi ataca numai pe calea neadevarului. Poate si alti neo-protestanti au trait acelasi sentiment. Considera ca nu biserica este criticata ci invataturile gresite ale bisericii. Poti contracara aceste atacuri cu argumente din Sfanta Scriptura. Eu asa as face (si cred ca am facut, atunci cand s-au facut afirmatii referitoare la biserica din care fac parte). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
E cumva o alta formulare a textului: Romanii nu sunt crestini, pentru ca avorteaza, beau tuica, si exista cersetori pe sub poduri? Daca cineva face un pacat, sau daca tu vezi un om cu o halba de bere in fata, si cu tigara in coltul gurii...iti spui ca nu e crestin, si il contrazici daca el spune ca e ortodox?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Eu il cred ca e ortodox. Ramane de vazut cat e de crestin.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sincer, Gabriella, tu chiar crezi ca ma face crestin un botez daca nu traiesc cu Hristos? Adica, trebuie sa ma botez, dar daca nu Il am pe El e degeaba. PS- nu te mai jena si tu asa usor, ca tot repeti asta...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 16.04.2010 at 22:00:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crestin inseamna ucenic al lui Hristos, iar eu nu eram asa ceva.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|