![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Numai o cauza personala poate oferi o rationalitate si un echilibru creatiei sau cum spunea Constantin Noica- numai o lume rostuita imi descopra un Creator atotintelept.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Ce inseamna inteligent in contextul asta? |
|
|
||||
|
||||
|
O opera de arta nu este produsul intamplarii. Este creatia unei persoane. Acelasi lucru il pot spune despre creatie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De ce creatia ar fi o opera de arta? Stiinta descopera din ce in ce mai mult faptul ca universul nu este o opera de arta ci este bazat pe niste legi relativ simple. O lege de miscare simpla (de genul x=x0+vt) ar putea fi creata de altcineva decit o fiinta inteligenta? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Ceea ce incerc intr-adevar sa va conving este sa luati decizii pe baza faptelor |
|
|
|||
|
|||
|
Acei oameni care vad lumile spirituale se bazeaza pe fapte si pe aceleasi convingeri isi manifesta credinta problema este ca lumea spirituala nu se poate vedea la microscop si asta face ca sa poata fi perceputa numai de cei care cred cu adevarat in DUMNEZEU.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Absurditatile da. Deci cred ca tu ar trebui sa vii cu o demonstratie. Esti baiat destept, nu cred ca e cazul ca tocmai acum sa te scobesti in nasuc si sa intrebi inocent "ce e aia inteligenta"? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intreb ce e aia inteligenta pentru ca sa vorbim pe aceeasi limba. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 13:50:25 |
| Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 20:56:58 |
| Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 22:46:18 |
| Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 23.11.2009 00:26:44 |
|
|