![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.Sa fie omorati nu numai ei,dar si copii lor,asta ar fi legea talionului.Deci nici macar biciul nu sta tare si se inmoaie |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vedeti,aici apare Cristos cu biciul in mana...totul e pana la o limita,si iertarea lui d-zeu e facuta pt om dar n usi pt diavol ! Diavolul nu poate fi iertat de Dumnezeu !!! cu atat mai mult nici de om ! Dixit ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci asa cum spui,ca Dumnezeu are echilibru in toate,trebuie sa avem si noi echilibru. Caci Dumnezeu ajuta cu 10 maini si pedepseste cu una. Asa si la noi,primul gand sa fie al iertarii,al milei,al indurarii,chiar si fata de cel care ne-a gresit strigator la cer.Si de abia dupa aceea sa vina gandul apararii,al dreptatii personale. Si chiar pedeapsa daca ajungi sa o aplici,sa o faci cu dragoste,ca un parinte,spre indreptarea copilului iar nu spre razbunarea sau nimicirea lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Radu, tu ai intentii bune...vrei dreptate pe pamant. Foarte frumos. Dar, de unde stii tu, frate, cam pe unde se termina dreptatea si de unde incepe inselaciunea? Eu zic ca atitudinea asta a ta incrancenata este foarte usor atacabila de catre diavol...pe nesimtite te poate orbi si te poate face sa vezi dreptate, in ceva in care nu e. Eu zic ca judecata trebuie lasata Lui Dumnezeu, eu zic ca oamenii ar trebui sa-si pastreze cugetul curat si sa nu mai unelteasca atata razbunare in sufletul lor. Cu cat esti mai invrajbit impotriva lumii, cu atat ti se va descoperi partea intunecata a acesteia si te va invenina. Calmeaza-te,frate, si fii mai optimist. De ce atata violenta? Pana acum, niciun justitiar de-asta ca tine n-a reusit sa faca ordine in lume, ca dovada ca inca e plina de spurcaciune. Daca nici macar Hristos n-a reusit sa aduca pacea in lume...nu cred ca ai tu pretentia sa-i inveti pe altii ce inseamna sa pedepsim pe cei rai in vederea traiului DREPT. Pe pamantul asta nu va fi niciodata dreptate...si ar trebui sa te conformezi( cel putin pana la Judecata de Apoi)!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu m-am confruntat niciodata in viata cu o asa oroare si nici nu stiu cum as reactiona( probabil n-as mai fi asa pacifista), dar, deocamdata...imi permit sa sustin dreptul la o a doua sansa (Desigur, fara lux in puscarii...categoric!) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu uitam ca in Scriptura se spune ca Diavolul e stapanul acestei lumi,deci el face si drege multe pe aici ! Insa sa-l lasam pe uciga-l crucea acolo unde i-i locul, iar cat despre noi, Dumnezeu sa ne aiba in paza !!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Venirea lui Mesia (Isus Cristos) | Alin27 | Din Noul Testament | 23 | 23.12.2010 17:25:14 |
Frica si indoiala lui Cristos !(marcu 14,33-36) | Radu32 | Din Noul Testament | 15 | 03.12.2010 10:43:03 |
Mos Craciun sau Isus Cristos? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 2 | 27.12.2007 00:16:57 |
Hristos sau Cristos ? | irina4m | Generalitati | 14 | 04.12.2007 16:33:53 |
|